Libnet.ro
UNICEF

01:06

Nu am crezut in viata mea ca in ziua in care fac 18 ani o sa fiu violata!. Tanara violata in Caracal, marturisiri cutremuratoare

Antena3 Antena3,
Nu am crezut in viata mea ca in ziua in care fac 18 ani o sa fiu violata!. Tanara violata in Caracal, marturisiri cutremuratoare

00 - Tanara care a fost violata de patru indivizi, de ziua ei, a vorbit la 100 de minute, de la Antena 3, despre cosmarul la care a fost supusa luna trecuta, pe un camp din judetul Olt. Fata a. continuă pe Antena3

Draga mea din Vaslui, iti povestesc despre bestia din viata mea. Si despre judecata care n-a fost

Draga mea, nu ne-am cunoscut niciodata. Poate de aceea mi-am si gasit curajul sa iti scriu. Nu iti voi spune ca stiu ceea ce simti. Pentru ca nu stiu si te-as minti. Nu vreau sa iti dau sfaturi. Nici n-as avea cum. Nu vreau sa te-ntristez mai rau. iti scriu doar pentru ca tu esti puternica. Esti puternica, asa cum eu nu cred ca as fi putut fi.

Cazul violului de la Vaslui, copiat la Caracal: o fata de 18 ani, violata de patru tineri exact de ziua ei

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri. Desi incidentul a avut loc la jumatatea lunii trecute, cei patru suspecti nu au petrecut nicio zi dupa gratii, ei fiind cercetati si in prezent in libertate, dupa ce Parchetul Caracal a declinat competenta solutionarii cazului catre Parchetul Militar Bucuresti, unul dintre barbati fiind militar.

Violul de la Vaslui, copiat la Caracal: O fata de 18 ani, violata pe un camp de patru tineri

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri, informeaza adevarul. ro. Desi incidentul a avut loc la.

Povestea unei femei obeze: A fost cel mai stanjenitor moment din viata mea. Nu mi-a venit sa cred cand...

Nannette Young era innebunita dupa fast food si bere. Dar, la 39 de ani, a decis sa-si schimbe viata, relateaza bodyrock. tv, citand Daily Mail. Femeia cantarea peste 150 de kilograme cand a mers in vacanta.

Somera de profesie: motivul pentru care o tanara de 21 de ani a fost data afara de la 30 de locuri de munca in 2 ani

La numai 21 de ani, o tanara din Marea Britanie a ajuns subiectul unui documentar realizat de MTV si vedeta peste noapte, fiind considerata angajatul pe care niciun patron nu si l-ar dori. Acesta a fost concediata de 30 de ori in ultimii doi ani, iar parintii ameninta ca o dau afara din casa daca nu-si gaseste un loc de munca stabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )