Libnet.ro
UNICEF

17:30

Violul de la Vaslui, copiat la Caracal: O fata de 18 ani, violata pe un camp de patru tineri

Antena3 Antena3,
Violul de la Vaslui, copiat la Caracal: O fata de 18 ani, violata pe un camp de patru tineri

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri, informeaza adevarul. ro. Desi incidentul a avut loc la. continuă pe Antena3

Cazul violului de la Vaslui, copiat la Caracal: o fata de 18 ani, violata de patru tineri exact de ziua ei

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri. Desi incidentul a avut loc la jumatatea lunii trecute, cei patru suspecti nu au petrecut nicio zi dupa gratii, ei fiind cercetati si in prezent in libertate, dupa ce Parchetul Caracal a declinat competenta solutionarii cazului catre Parchetul Militar Bucuresti, unul dintre barbati fiind militar.

Jurnaliste amenintate cu violul de sustinatorii celor sapte vasluieni: Ne-au spus ca daca nu ne linistim se vor aduna cu totii si vor viola jurnalistele pentru a vedea ce inseamna cu adevarat un viol

Cei sapte tineri din Vaslui, acuzati ca au violat o fata de 18 ani si au privat-o de libertate, s-au prezentat miercuri la postul de politie din Valeni, pentru a semna in registrul persoanelor aflate sub control.

Nu am crezut in viata mea ca in ziua in care fac 18 ani o sa fiu violata!. Tanara violata in Caracal, marturisiri cutremuratoare

00 - Tanara care a fost violata de patru indivizi, de ziua ei, a vorbit la 100 de minute, de la Antena 3, despre cosmarul la care a fost supusa luna trecuta, pe un camp din judetul Olt. Fata a.

Mesajele de incurajare pentru fata violata din Vaslui continua: Sa lupte! Cei 7 s-au amuzat de suferinta ei. Daca ar fi fost sora fiecaruia dintre ei ce-ar fi facut?

Romanii scandalizati de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victima a unui viol in grup, continua sa-i trimita adolescentei mesaje de incurajare.

Mesaje emotionante transmise de romani pentru eleva violata de sapte vasluieni: Suntem alaturi de tine si suntem multi. Nu ai de ce sa stai cu capul in pamant

Romanii scandalizati de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victima a unui viol in grup, continua sa-i trimita adolescentei mesaje de incurajare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )