Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mesajele de incurajare pentru fata violata din Vaslui continua: Sa lupte! Cei 7 s-au amuzat de suferinta ei. Daca ar fi fost sora fiecaruia dintre ei ce-ar fi facut?

Adevărul Adevărul,
Mesajele de incurajare pentru fata violata din Vaslui continua: Sa lupte! Cei 7 s-au amuzat de suferinta ei. Daca ar fi fost sora fiecaruia dintre ei ce-ar fi facut?

Romanii scandalizati de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victima a unui viol in grup, continua sa-i trimita adolescentei mesaje de incurajare. continuă pe Adevărul

O echipa din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi va acorda consiliere de specialitate pentru fata violata din Vaslui

Fata din Vaslui care a fost violata de sapte tineri va primi asistenta specializata din partea unei echipe din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, informeaza Agerpres. Avand in vedere ca.

Mesajele emotionante de incurajare pentru eleva violata din Vaslui continua: Esti sora si prietena intregii Romanii!

Mii de romani scandalizati de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victima a unui viol in grup, ii trimit adolescentei mesaje de incurajare.

Val de mesaje emotionante pentru fata violata din Vaslui. Tu, fetita, continua sa crezi ca esti darul lui Dumnezeu pe Pamant! Plangi ca sa iti cureti sufletul!

Romanii scandalizati de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victima a unui viol in grup, continua sa-i trimita adolescentei mesaje de incurajare.

Cine o apara pe eleva violata din Vaslui? Magistrat: Judecatorii au dat bir cu fugitii

Cazul din Vaslui este dovada faptului ca judecatorii au dat bir cu fugitii, spune judecatorul Nicolae Tanase. Magistratul a comentat pe larg drama tinerei si problemele din justitie intr-un interviu realizat de.

Motive INCREDIBILE pentru eliberarea infractorilor din Vaslui: Sunt la PRIMUL viol

Un motiv uluitor apare in motivarea Judecatoriei Vaslui, referitor la eliberarea a trei dintre violatorii fetei din Vaslui - primul viol. in cazul violatorilor de la Vaslui, trei dintre ei au fost eliberati.

Catalin Maruta, raspuns vehement celor care il acuza pentru interviul cu eleva violata din Vaslui

In emisiunea de ieri, marti 21 iulie, am avut un interviu cu mama victimei agresiunii de la Valeni, jud. Vaslui. Reporterul nostru i-a cerut interviul, iar ea a fost de acord sa il dea chiar in casa ei, unde se simtea.

Tanara violata din Vaslui, consiliata de specialistii de la Institutul de Psihiatrie Iasi

Tanara de 18 ani violata de cei sapte tineri din localitatea vasluiana Valeni va beneficia de consiliere psihologica din partea specialistilor de la Institutul de Psihiatrie Iasi. O unitate mobila a.

Cine sunt judecatorii care i-au eliberat pe cei sapte violatori din Vaslui. Motivare: Pericolul social concret s-a diluat

Adevarul continua campania Dreptate pentru fata violata din Vaslui. Va prezentam cine sunt magistratii care au decis plasarea in arest la domiciliu a celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o eleva pana la lesin.

Ce sanse la o viata normala mai au victimele violului. Psihologul Diana Ioanes si expertul Dan Popescu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Campania Adevarul, Dreptate pentru fata violata din Vaslui, continua cu o emisiune pe tema sanselor de recuperare a victimelor violului. in acest context, ii vom avea invitati in platoul Adevarul Live, de la ora 14. 00, pe Diana Ioanes, psiholog scolar, si pe Dan Popescu, psihoterapeut expert in lucrul cu persoane vulnerabile si femei abuzate.

Un vasluian din diaspora, despre cazul fetei violate de sapte barbati: Cea mai buna prietena a mea a fost violata. in Romania, violatorii au viitor de aur

Campania Adevarul, Dreptate pentru fata violata din Vaslui, continua cu povestea unui vasluian plecat din tara care marturiseste ca si o prietena a lui a trecut printr-un viol, dar povesteste si cum se vede din diaspora tot ce s-a intamplat la el in judet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )