Libnet.ro
UNICEF

23:00

CC: Mezelurile s-au scumpit cel mai mult anul trecut, cu aproape 40%.

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CC: Mezelurile s-au scumpit cel mai mult anul trecut, cu aproape 40%.

Mezelurile s-au scumpit cel mai mult anul trecut 38,3%), iar ouale au fost singurele care au inregistrat scaderi de pret, respectiv 37%, arata un raport al Consiliului Concurentei CC) care analizeaza evolutia preturilor medii ale retelelor de retail pentru produsele alimentare de baza. continuă pe Ziarul Bursa

Mezelurile, in topul scumpirilor. Pretul lor a crescut cu aproape 40%

Mezelurile s-au scumpit cel mai mult anul trecut, cu 38,3%, se arata intr-un raport al Consiliului Concurentei care analizeaza evolutia preturilor medii ale retelelor de retail pentru produsele alimentare de.

in 2012, mezelurile s-au scumpit cu aproape 40%.

Mezelurile s-au scumpit, in 2012, cu aproape 40%, fiind cea mai mare crestere din ultimii ani, transmite Mediafax. Intr-un raport al Consiliului Concurentei, care analizeaza evolutia preturilor medii ale retelelor de retail pentru produsele alimentare de baza, oualele au fost singurele care au inregistrat scaderi de pret, respectiv 37%. Citeste si: FMI: Reducerea TVA si la alte produse alimentare, mai are de asteptat Cresteri importante ale preturilor in retelele de magazine au avut loc in .

Maingear anunta cel mai subtire laptop de gaming de 17 inci

Pulse 17 este numele celui mai subtire notebook de gaming din lume de 17 inci, dupa spusele celor de la Maingear. In teorie, la nivel global exista un numar semnificativ de producatori de sisteme high-end, de cele mai multe ori de gaming, care folosesc platforme create in integime de Clevo si investesc mai mult doar in cateva elemente de personalizare. Cu alte cuvinte, Clevo investeste in cercetare si dezvoltare, creeaza o carcasa eficienta din punct de vedere termic, integreaza in [].

Caru' cu Vedete: Toto Cutugno, cucerit de-a dreptul de picioarele perfecte si decolteul adanc al Ramonei Badescu; Andreea Balan, in cel mai provocator costum din latex; Elena Gheorghe bea cafeaua goala

O vedeta arunca bomba: Exista un anumit filmulet cu Bianca Dragusanu. Nu se poate difuza mai mult. Alexandra Stan promite sa revina in forta! In ce proiect de mare anvergura este implicata. Alexandra Stan pare ca s-a recuperat.

Germania va incasa cu 14 miliarde euro mai mult din impozite

Germania va incasa cu 14 miliarde euro mai mult din impozite pana in anul 2017, fata de nivelul prevazut, potrivit datelor anuntate azi de Ministerul de Finante, relateaza agentia de stiri AFP, citata de sursele de presa.

Firmele de insolventa castiga, uneori, mai mult decat creditorii

Firmele de insolventa castiga, in unele cazuri, mai mult decat creditorii, potrivit lui Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

Romanii economisesc, in medie, 40 de euro pe luna. Austriecii pun deoparte de peste patru ori mai mult

Persoanele care economisesc in Romania au pus deoparte, in medie, 40 de euro lunar in ultimele 12 luni, fata de 181 de euro in Austria sau 90 de euro in Slovacia, potrivit unui raport al Erste Group. Mai mult, doi din cinci romani prefera sa economiseasca fara sa utilizeze produse din sectorul financiar.

Romanul cu salariu mediu va plati indirect mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, in aceasta seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) al Partidului National Liberal PNL), ca romanii cu un salariu mediu vor plati in mod indirect, anul viitor, mai mult pentru functionarea statului, conform surselor de presa.

Daniel Chitoiu: Romanul cu salariu mediu va plati, in mod indirect, mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, a declarat, marti seara, la finalul sedintei BPN al partidului, ca romanul cu un salariu mediu va plati anul viitor mai mult pentru functionarea statului, in mod indirect, mentionand ca acest lucru este compatibil cu programul de guvernare, transmite Mediafax.

UPDATE Daniel Chitoiu: Romanul cu salariu mediu va plati, in mod indirect, mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, a declarat, marti seara, la finalul sedintei BPN al partidului, ca romanul cu un salariu mediu va plati anul viitor mai mult pentru functionarea statului, in mod indirect, mentionand ca acest lucru este compatibil cu programul de guvernare. Chitoiu: Impactul majorarii accizelor reprezinta o crestere estimata a inflatiei cu 0,2 puncte procentualeChitoiu: O decizie privind aprobarea actului normativ referitor la reducerea CAS va fi luata in aprilie 2014.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )