Libnet.ro
UNICEF

06:15

CCR respinde sesizarea privind alegerile locale. Primarii vor fi alesi intr-un singur tur

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CCR respinde sesizarea privind alegerile locale. Primarii vor fi alesi intr-un singur tur

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerile locale, astfel ca primarii vor fi alesi intr-un singur tur. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Curtea Constitutionala a respins sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerile locale intr-un singur tur, declarand-o inadmisibila

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins, miercuri, sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind organizarea alegerilor locale intr-un singur tur de scrutin. Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, dupa ce Curtea Constitutionala s-a pronuntat in acest caz, ca o prima sesizare a lui Liviu Avram privind numarul minim de semnaturi necesare depunerii unei candidaturi) a fost respinsa ca neintemeiata. Cea de-a doua sesizare a jurnalistului privind neconstitutionalitatea alegerilor intr-un singur tur) a fost respinsa ca inadmisibila. CCR mai are pe rol o exceptie ridicata de acelasi jurnalist, iar surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca ea va fi discutata pe 11 mai.

Vasile Blaga, reactie dupa decizia CCR privind alegerile locale: E litera de Evanghelie

Alegeri locale 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, miercuri, la Giurgiu, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) ca alegerile sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin este.

UPDATE: CCR a respins contestatia formulata de jurnalistul Liviu Avram privind alegerile locale intr-un singur tur

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, nu considera ca o schimbare in ceea ce priveste prevederile din Legea alegerilor locale ar putea afecta alegerile, fie ca este vorba despre un tur electoral, doua sau trei.

Prima decizie a CCR: Alegerile locale se vor desfasura intr-un singur tur. Liviu Avram: Batalia nu este inca pierduta (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au stabilit caalegerile locale din 5 iunie sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin, informeaza B1 TV. Magistratii s-au pronuntat pe una dintre.

Traian Basescu: Decizia CCR privind alegerile intr-un singur tur era absolut predictibila

Traian Basescu a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale privind alegerile locale era absolut predictibila, aratand ca alegerile intr-un singur tur nu sunt nici.

Legea alegerilor locale, la CCR. Judecatorii decid miercuri daca primarii vor fi alesi intr-unul sau doua tururi de scrutin (VIDEO)

CCR decide miercuri daca este constitutional sau nu ca primarii sa fie alesi intr-un singur tur de scrutin, informeaza B1 TV. Magistratii se pronunta pe sesizarea jurnalistului Liviu Avram si vor anunta.

Initiativa Romania a depus la DNA noi probe in care arata ca PNL a falsificat semnaturile pentru sustinerea candidatilor la alegerile locale

Miscarea civica Initiativa Romania a depus astazi la DNA un set de 25 de pagini cu nume si date personale folosite de reprezentanti ai PNL pentru falsificarea unor semnaturi pe listele de sustinere a candidatilor la alegerile locale din Bucuresti.

CCR discuta sesizarea pe prevederi din Legea alegerilor locale, inclusiv cele referitoare la un singur tur

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta miercuri exceptia privind unele prevederi din Legea alegerilor locale, printre care si cele referitoare la declararea ca fiind ales a candidatului care a intrunit cel mai mare numar de voturi in primul tur de scrutin.

Seful CCR, precizari despre Legea alegerilor locale, inaintea discutiei despre exceptia sesizata de Liviu Avram

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, nu considera ca o schimbare in ceea ce priveste prevederile din Legea alegerilor locale ar putea afecta alegerile, fie ca este vorba despre un tur electoral, doua sau trei.

Au fost amplasate panourile stradale destinate promovarii candidatilor penru alegerile locale. Ce culori sau semne grafice sunt interzise

Primaria municipiului Galati a finalizat operatiunile de amplasare a panourilor stradale destinate promovarii electorale pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din iunie 2016.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )