Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu: Decizia CCR privind alegerile intr-un singur tur era absolut predictibila

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Decizia CCR privind alegerile intr-un singur tur era absolut predictibila

Traian Basescu a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale privind alegerile locale era absolut predictibila, aratand ca alegerile intr-un singur tur nu sunt nici. continuă pe Antena3

Vasile Blaga, reactie dupa decizia CCR privind alegerile locale: E litera de Evanghelie

Alegeri locale 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, miercuri, la Giurgiu, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) ca alegerile sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin este.

Predoiu, despre decizia CCR privind organizarea alegerilor locale: Este una fireasca si, strict legat de aceste alegeri, ar fi fost intempestiva schimbarea (VIDEO)

Apar primele reactii dupa o prima decizie a Curtii Constitutionale legata de legea alegerilor locale. in timp ce Florin Iordache de la PSD sustine ca decizia a fost una normala si nu avantajeaza sau.

Augustin Zegrean, despre decizia CCR cu privire la alegerile intr-un singur tur: Contestatia a fost respinsa ca neintemeiata, intrucat nu s-a adus niciun argument care sa justifice schimbarea practicii

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a dat primele declaratii dupa decizia CCR de a respinge constestatiile cu privire la desfasurarea alegerilor locale intr-un singur tur, arata.

Decizia CCR privind alegerea primarilor a starnit bucuria politicienilor

Liderii PSD, UDMR, ba chiar si PNL, partide avantajate de sistemul electoral prin care primarii sunt alesi intr-un singur tur de scrutin, au salutat decizia CCR de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate ridicata de Liviu Avram.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa decizia CCR: E o decizie de normalitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa decizia CCR privind organizarea alegerilor locale intr-un singur tur, ca judecatorii constitutionali au luat o hotarare.

Vasile Blaga o contreaza pe sefa PNL: Decizia CCR ne avantajeaza

Copresedintele PNL Vasile Blaga a spus, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) ca alegerile sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin este litera .

CCR respinde sesizarea privind alegerile locale. Primarii vor fi alesi intr-un singur tur

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerile locale, astfel ca primarii vor fi alesi intr-un singur tur.

Radu Banciu: Alegerile intr-un singur tur este singura modalitate prin care sa spui ca ai un pic de democratie (VIDEO)

In emisiunea din seara de 4 aprilie, Radu Banciu a vorbit la postul de televiziune B1 TV despre alegerile localesi decizia CCR ca acestea sa fie organizate intr-un singur tur. Din cohota aia.

Radu Banciu: Alegerile intr-un singur tur, singura modalitate prin care sa spui ca ai un pic de democratie (VIDEO)

In emisiunea din seara de 4 aprilie, Radu Banciu a vorbit la postul de televiziune B1 TV despre alegerile localesi decizia CCR ca acestea sa fie organizate intr-un singur tur. Din cohota aia.

Traian Basescu, atac dur la adresa Guvernului: Nimic nu se schimba. Mergem inainte cum stiu brontozaurii culturii (VIDEO)

Traian Basescu, ataca, din nou, executivul lui Dacian Ciolos. Fostul presedinte al Romaniei reactioneaza folosind cel mai utilizat mijloc de comunicare in aceste zile: Facebook-ul. Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )