Libnet.ro
UNICEF

07:45

CE: Romania, tara cu cele mai multe decese rutiere raportate la un milion de locuitori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CE: Romania, tara cu cele mai multe decese rutiere raportate la un milion de locuitori

Romania ocupa primul loc intr-un clasament al tarilor cu cel mai mare numar de decese rutiere 92) raportate la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, in scadere fata de anul precedent cand erau raportate 101 decese la milionul de locuitori,. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, respectiv 92. Asta desi numarul este in scadere fata de 2012, cand au fost 101 decese.

CE: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere.

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori - 92 - din Uniunea Europeana, arata o statistica preliminara publicata, luni, de Comisia Europeana si citat de Mediafax. Comisia Europeana informeaza ca 2013 este al doilea an consecutiv in care s-a inregistrat o scadere impresionanta a numarului de persoane ucise pe soselele Europei. Astfel, conform cifrelor preliminare, numarul deceselor rutiere a scazut cu 8% in comparatie cu 2012, dupa o .

Care sunt legumele si fructele cu cele mai multe pesticide

Multi oameni considera ca daca au o dieta bogata in fructe si legume au facut un pas important in ceea ce priveste sanatatea lor. Insa chiar si asa ingereaza o multime de substante care fac rau organismului.

Moldova si Romania au semnat astazi mai multe acorduri de cooperare bilaterala

Mai multe acorduri de coperare au fost semnate la cea de-a doua sesiune a Comisiei interguvernamentale Republica Moldova Romania, in domenii precum retransmiterea radiodifuzorilor din ambele state, siguranta alimentelor si colaborarea in domeniul justitiei.

Comisia Europeana claseaza mai multe proceduri de infringement pentru Romania legate de transport, TVA si alegeri

Comisia Europeana a adoptat, vineri, mai multe decizii de clasare a unor proceduri de infringement referitoare la Romania, legate de exercitarea dreptului de a fi ales pentru Parlamentul European, echipamente maritime,.

VIDEO Frozen a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Regatul de gheata/ Frozen, produs de studiourile Disney, a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, au anuntat, duminica, producatorii acestei pelicule care a depasit pragul de 1 miliard de dolari din biletele vandute pe plan mondial.

Basescu: Militarii raniti in Afganistan vor primi cele mai bune ingrijiri medicale.

Presedintele Traian Basescu a dat asigurari ca militarii romani raniti intr-un atac sinucigas in Afganistan vor primi cele mai bune ingrijiri medicale. Un militar roman a decedat si alti cinci au fost raniti duminica dimineata in urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat, in Afganistan. Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu a decedat, iar sublocotenentul Ionut Alin Marinescu, plutonierul-major Florin Ionel Murarescu si caporalii clasa a III-a Marius Cristian Canuci, Marius .

Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea introducerii accizei la carburant, dar prin aceasta masura se doreste o finantare pe termen lung.

Perchezitiile de vineri s-au lasat cu noua arestari. in spatele gratiilor au ajuns oameni de afaceri din mai multe judete

Perchezitiile in dosarul de delapidare, spalare de bani si evaziune fiscala instrumentat de procurorii DIICOT Salaj, efectuate vineri in sapte judete din tara, plus capitala, au fost completate, sambata, 29 martie, cu noua arestari.

UNDE se castiga cele mai mari pensii din Romania

In anul 2013, numarul mediu de pensionari a fost de 5. 000 in scadere cu 77. 000 persoane fata de anul precedent si cu 179. 000 persoane mai putin fata de anul 2011, potrivit datelor prezentate astazi de.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )