Libnet.ro
UNICEF

23:15

Moldova si Romania au semnat astazi mai multe acorduri de cooperare bilaterala

Adevărul Adevărul,
Moldova si Romania au semnat astazi mai multe acorduri de cooperare bilaterala

Mai multe acorduri de coperare au fost semnate la cea de-a doua sesiune a Comisiei interguvernamentale Republica Moldova Romania, in domenii precum retransmiterea radiodifuzorilor din ambele state, siguranta alimentelor si colaborarea in domeniul justitiei. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, respectiv 92. Asta desi numarul este in scadere fata de 2012, cand au fost 101 decese.

CE: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere.

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori - 92 - din Uniunea Europeana, arata o statistica preliminara publicata, luni, de Comisia Europeana si citat de Mediafax. Comisia Europeana informeaza ca 2013 este al doilea an consecutiv in care s-a inregistrat o scadere impresionanta a numarului de persoane ucise pe soselele Europei. Astfel, conform cifrelor preliminare, numarul deceselor rutiere a scazut cu 8% in comparatie cu 2012, dupa o .

Comisia Europeana claseaza mai multe proceduri de infringement pentru Romania legate de transport, TVA si alegeri

Comisia Europeana a adoptat, vineri, mai multe decizii de clasare a unor proceduri de infringement referitoare la Romania, legate de exercitarea dreptului de a fi ales pentru Parlamentul European, echipamente maritime,.

CE: Romania, tara cu cele mai multe decese rutiere raportate la un milion de locuitori

Romania ocupa primul loc intr-un clasament al tarilor cu cel mai mare numar de decese rutiere 92) raportate la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, in scadere fata de anul precedent cand erau raportate 101 decese la milionul de locuitori,.

Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea introducerii accizei la carburant, dar prin aceasta masura se doreste o finantare pe termen lung.

Moldova a inregistrat progrese in parcursul sau european, dar are restante la mai multe capitole

In anul 2013, Moldova a inregistrat progrese semnificative in parcursul sau european, parafand Acordul de Asociere la Vilnius si aproband regimul liberalizat de vize cu UE, insa are restante la capitolul reglementarii transnistrene si a luptei cu coruptia. Sunt rezultatele Raportului de Progres al tarii in cadrul Politicii Europene de Vecinatate pentru anul trecut.

Ponta: USL se va REFACE dupa alegerile din mai, cand PDL-PMP vor lua mai multe voturi ca PNL

Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cand liberalii vor constata, eventual, ca partidele pui ale lui Traian Basescu, PDL-PMP, vor obtine impreuna mai multe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )