Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Frozen a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istorie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Frozen a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Regatul de gheata/ Frozen, produs de studiourile Disney, a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, au anuntat, duminica, producatorii acestei pelicule care a depasit pragul de 1 miliard de dolari din biletele vandute pe plan mondial. continuă pe Adevărul

Rusal are cele mai mari pierderi din 2008

United Co. Rusal, cel mai mare producator mondial de aluminiu, a raportat, pentru 2013, cea mai mare pierdere anuala din 2008, ca urmare a deprecierii valorii activelor sale in urma declinului pretului metalului industrial.

PROFIL Moderatul Petro Poroshenko, regele ciocolatei, candidatul cu cele mai mari sanse la presedintia Ucrainei

Dupa ce unul dintre principalii candidati in cursa pentru presedintia Ucrainei, fostul campion la box Vitali Klitschko, s-a retras sambata, sperantele multor ucraineni dar si a sustinatorilor europeni se indreapta catre miliardarul Petro Porosenko, cunoscut ca Willy Wonka al Ucrainei sau Regele ciocolatei, scrie New York Times. Sansele mari ca moderatul sa castige fotoliul de presedinte s-ar parea ca au jucat un rol si in incheierea acordului cu FMI pentru pachetul de ajutor de 18 miliarde de dolari.

UNDE se castiga cele mai mari pensii din Romania

In anul 2013, numarul mediu de pensionari a fost de 5. 000 in scadere cu 77. 000 persoane fata de anul precedent si cu 179. 000 persoane mai putin fata de anul 2011, potrivit datelor prezentate astazi de.

SEAT genereaza cele mai mari venituri din istoria sa, de aproape 6.500 de milioane de euro

Bucuresti, 27/03/2014. - SEAT isi imbunatateste situatia, in ciuda recesiunii economice. Cu o crestere majora a volumului de vanzari, a cererii si a productiei, SEAT a inchis anul 2013 cu cel mai mare venit din istoria sa, declarand o cifra de afaceri de 6. 473 milioane euro, cu 6,3% mai mult decat in anul anterior.

Comisia Europeana: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, respectiv 92. Asta desi numarul este in scadere fata de 2012, cand au fost 101 decese.

CE: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere.

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori - 92 - din Uniunea Europeana, arata o statistica preliminara publicata, luni, de Comisia Europeana si citat de Mediafax. Comisia Europeana informeaza ca 2013 este al doilea an consecutiv in care s-a inregistrat o scadere impresionanta a numarului de persoane ucise pe soselele Europei. Astfel, conform cifrelor preliminare, numarul deceselor rutiere a scazut cu 8% in comparatie cu 2012, dupa o .

Basescu: Militarii raniti in Afganistan vor primi cele mai bune ingrijiri medicale.

Presedintele Traian Basescu a dat asigurari ca militarii romani raniti intr-un atac sinucigas in Afganistan vor primi cele mai bune ingrijiri medicale. Un militar roman a decedat si alti cinci au fost raniti duminica dimineata in urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat, in Afganistan. Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu a decedat, iar sublocotenentul Ionut Alin Marinescu, plutonierul-major Florin Ionel Murarescu si caporalii clasa a III-a Marius Cristian Canuci, Marius .

Ponta promite pensii indexate in 2015, nu si salarii mai mari pentru bugetari

Pensiile vor fi indexate anul viitor, cel mai probabil cu peste 4%, dar aceeasi promisiune nu poate fi facuta si vizavi de salariile bugetarilor, a declarat premierul Victor Ponta duminica seara la Romania TV, adaugand ca nici nu vor fi taiate.

Top 10 cele mai luxoase hoteluri din India

In caz ca ti-ai propus sa punctezi anul acesta o vacanta exotica in indepartata Indie, ADPM iti propune sa consulti top 10 al celor mai luxoase hoteluri din India, un clasament realizat de specialistii de la TripAdvisor.

CE: Romania, tara cu cele mai multe decese rutiere raportate la un milion de locuitori

Romania ocupa primul loc intr-un clasament al tarilor cu cel mai mare numar de decese rutiere 92) raportate la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, in scadere fata de anul precedent cand erau raportate 101 decese la milionul de locuitori,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )