Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai batrana pisica din lume a murit la varsta de 24 de ani

România Liberă România Liberă,
Cea mai batrana pisica din lume a murit la varsta de 24 de ani

Cea mai batrana pisica a decedat la cateva saptamani dupa ce a implinit varsta de 24 de ani. Poppy, cum se numea venerabila pisica, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume din partea Cartii Recordurilor. continuă pe România Liberă

FOTO A murit Poppy, cea mai batrana pisica din lume

Nimeni nu traieste o vesnicie, nici macar pisicile, cu toate cele noua vieti ale lor. Poppy, declarata recent cea mai batrana pisica din lume, a murit la varsta de 24 de ani, la doar cateva saptamani dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor.

Alexander Imich, cel mai batran barbat din lume, a murit la varsta de 111 ani

Alexander Imich, un expert in stiinte paranormale care devenise in aprilie cel mai batran barbat din lume, a murit duminica, la New York la varsta de 111 ani, informeaza Daily Mail. Nascut pe 4 februarie 1903.

Cel mai batran barbat din lume A MURIT la 111 ani

Alexander Imich, imigrant polonez recunoscut ca cel mai batran barbat din lume, a murit duminica, in Manhattan, la 111 ani. La ultimul recensamant din luna aprilie, existau 66 de femei mai batrane decat Imich,.

Faze Tari: Coincidenta sau mana destinului? Doi soti au murit dupa ce masinile pe care le conduceau s-au ciocnit; Uite cum se apara londonezii de boschetari; Ireal! Acestea sunt cele mai mari buze din lume

Pornostudenta a terminat sefa de promotie. E inteligenta, frumoasa si joaca in filme pentru adulti! Tasha Reign, de 25 de ani, a absolvit cu brio Facultatea. Cel mai batran barbat din lume a murit! Avea 111 ani!Alexander Imich, expert in stiinte paranormale, a murit la varsta de 111 ani. Era cel mai batran.

A murit cel mai batran barbat din lume

Cel mai in varsta barbat din lume, conform autoritatilor din Bolivia, Carmelo Flores 123 de ani),a murit intr-un spital din La Paz, a anuntat marti familia lui.

Ponta, dupa esecul negocierilor cu FMI: Vom reduce CAS cu 5%. Am reusit sa avem cea mai mare crestere din UE

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, dupa esuarea negocierilor cu Fondul Monetar International FMI), ca Executivul va aplica un model economic care a dat roade in ultimii doi ani si ca Romania a avut, in 2013 si prima parte a anului 2014, cea mai mare crestere din UE.

Top 5 cele mai scumpe masini din lume

Daca va ganditi sa achizitionati o masina si nu aveti idee ce model automobil s-ar plia exact pe gustul vostru si pe bugetul pe care sunteti dispusi sa il alocati, va oferim o lista a celor mai scumpe 5 masini din lume.

Operatiune de salvare dramatica in Germania: Un barbat a cazut in cea mai adanca pestera din tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC. Potrivit presei germane, barbatul este unul dintre cercetatorii care au descoperit pestera in urma cu cativa ani.

Probabil cel mai tare selfie din lume. Cum s-a pozat pilotul unui avion de lupta

Pilotul unui avion de lupta a realizat unul dintre cele mai interesante selfie-uri, iar poza face acum senzatie pe internet. Pilotul s-a fotografiat in timp ce se afla la mansa unei aeronave F-16. El a.

Top 15 cele mai frumoase locuri din lume! Trebuie sa le vezi macar o data in viata!

De la celebra Sagrada Familia Barcelona) sau Dunele Lencois Brazilia) si pana la Atlantic Ocean Road Norvegia) ori Pongua Falls Vietnam), iata 15 dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant, pe care cu siguranta merita sa le vezi cu ochii tai macar o data in viata!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )