Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cel mai batran barbat din lume A MURIT la 111 ani

Antena3 Antena3,
Cel mai batran barbat din lume A MURIT la 111 ani

Alexander Imich, imigrant polonez recunoscut ca cel mai batran barbat din lume, a murit duminica, in Manhattan, la 111 ani. La ultimul recensamant din luna aprilie, existau 66 de femei mai batrane decat Imich,. continuă pe Antena3

Alexander Imich, cel mai batran barbat din lume, a murit la varsta de 111 ani

Alexander Imich, un expert in stiinte paranormale care devenise in aprilie cel mai batran barbat din lume, a murit duminica, la New York la varsta de 111 ani, informeaza Daily Mail. Nascut pe 4 februarie 1903.

Maria Sharapova, sportiva cel mai bine platita din lume anul trecut

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, adversara Simonei Halep in finala French Open, ocupa locul 22 in Topul Forbes al celor mai bine platite staruri din lumea sportului, cu venituri de aproximativ 29 de.

Cele mai frumoase plaje din lume

Care sunt cele mai frumoase plaje din lume? La inceputul sezonului estival postul american de televiziune CNN a realizat un top al celor mai spetaculoase locuri din lume aflate pe tarmul marilor si oceanelor.

Simona Halep:A fost cel mai mare meci din viata mea

Trista nu pot fi, a fost cel mai mare meci din cariera mea, un meci bun, la cel mai inalt nivel, sper ca finala de ieri sa ii aduca pe copii la tenis. Ieri am vazut rezultatul anilor petrecuti pe terenul de tenis, sper sa am cat mai multe finale de Grand Slem, a declarat Simona Halep in cadrul conferintei de presa sustinuta la revenirea in tara.

Cei mai vechi pantaloni din lume, descoperiti in China

Doua perechi de pantaloni, cei mai vechi din lume, confectionati in urma cu 3. 300 de ani, au fost descoperiti de cercetatorii care efectuau sapaturi pe un santier arheologic din vestul Chinei, a anuntat vineri presa chineza, citata de AFP. Pantalonii ar fi fost purtati de doi samani dintr-un trib nomad din acea zona, aflata in zilele noastre in centrul regiunii Xinjiang din Asia Centrala, precizeaza cotidianul China Daily.

BRAT: Evenimentul zilei, cel mai citit ziar din categoria quality

Evenimentul zilei este cel mai citit cotidian quality, cu 13. 500 de de exemplare vandute zilnic. Pe locurile urmatoare, se situeaza Jurnalul National, Adevarul, Romania Libera si Ziarul.

Top 15 cele mai frumoase locuri din lume! Trebuie sa le vezi macar o data in viata!

De la celebra Sagrada Familia Barcelona) sau Dunele Lencois Brazilia) si pana la Atlantic Ocean Road Norvegia) ori Pongua Falls Vietnam), iata 15 dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant, pe care cu siguranta merita sa le vezi cu ochii tai macar o data in viata!.

Alege-ti echipa pentru Mondiale: Gheorghe Hagi, inclus intr-un top BBC al celor mai buni jucatori din lume

Site-ul BBC ofera cititorilor posibilitatea de a-si forma propria echipa cu cei mai buni jucatori ai tuturor timpurilor, asta cu ajutorul unui simulator online, lansat cu doar o saptamana inaintea Campionatului.

Faze tari: S-a imbatat pana nu a mai stiut de ea si a adormit pe sinele de tren; Imagini rare din cele mai importante evenimente din lume. Aici s-a scris istoria; Dovada ca uneori cimpanzeii sunt mai inteligenti decat oamenii

A stat sase ore cu mana in WC. Un barbat din Jianyang, privincia chineza Sichuan, a trecut prin clipe pline de agonie dupa ce bratul i-a ramas blocat intr-o toaleta. Cele mai bizare torturi realizate vreodata. Poftiti la o masa sangeroasa. Pentru ca au o imaginatie bogata, unii cofetari au facut haz de necaz.

Foto: Top 5 cele mai rapide masini din lume

Exista nenumarate moduri de a masura performantele unei masini, desigur acest top a fost realizat pe baza vitezei maxime ce o poate atinge o masina de serie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )