Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cea mai buna bautura care poate inlocui cafeaua, zi de zi

Antena3 Antena3,
Cea mai buna bautura care poate inlocui cafeaua, zi de zi

Majoritatea oamenilor ar trebui sa stea departe de cafea si sa aleaga alternative sanatoase, cum ar fi ceai de plante si sucuri ori nectar. Iata o solutie foarte placuta si racoritoare la cafea, care este o . continuă pe Antena3

Dieta Cum se mentine in forma Mihaelei Radulescu: Cea mai buna dieta e aia in care

Mihaela Radulescu are mare grija de silueta ei. Vedeta mananca sanatos si face sport in fiecare zi. Chiar si asa ea a explicat detaliat ce face pentru un corp de invidiat. Cea mai buna dieta e aia in.

A refuzat sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena. Cand i-a spus motivul, aceasta a inceput imediat sa planga

Nuntile au darul de a scoate si ce e mai urat din oameni. Este si cazul urmator. O mireasa a refuzat sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena a sa. Cand i-a explicat decizia, aceasta.

Netflix trece prin cea mai buna perioada din istoria serviciului

Cu o serie stufoasa de nominalizari la Emmy-uri si cele mai atragatoare seriale, un numar din ce in ce mai mare de persoane se aboneaza la Netflix. in urma cu aproximativ un an, Netflix a marit un pic pretul abonamentului, iar ritmul cresterii abonatilor s-a ponderat. intre timp, situatia serviciului a devenitmai pozitiva ca niciodata.

Cea mai buna jucatoare din lume Cristina Neagu, la primul antrenament pentru CSM Bucuresti (FOTO)

Cristina Neagu s-a intors in Romania dupa 4 ani petrecuti in capitala Muntenegrului la Buducnost. Aceasta va evolua incepand din acest sezon la campiona Romaniei si.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumi in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumii in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

VIDEO Comandantul Fortelor Terestre SUA in Europa, impresionat de Armata Romana dupa exercitiul de trecere a Dunarii: Lucrez in armata de 37 de ani, iar aceasta a fost cea mai bine organizata si executata traversare a unui curs de apa pe care am vazut-o

Peste 1. 500 de militari romani, 100 de miitari americani si 400 de mijloace tehnice de lupta au pareticipat duminica la un exercitiu de fortare a unui curs major de apa, pe bratul Borcea al Dunarii. Dupa finalizarea exercitiului generalul Ben Hodges, comandantul Fortelor Terestre SUA in Europa s-a declarat impreisonat de desfasurarea acestuia: Lucrez in armata de 37 de ani iar aceasta a fost cea mai bine organizata si executata traversare a unui curs de apa pe care am vazut-o vreodata.

Record de caldura in cea mai populata metropola din China. Localnicii au indurat temperaturi de pana la 40,9 grade Celsius

Locuitorii din Shanghai au transpirat vineri sub temperaturi caniculare, mercurul din termometre atingand 40,9 grade Celsius, un nou record de caldura in cea mai populata metropola din China, relateaza.

Targul de fete de pe Muntele Gaina: mii de turisti vin la cea mai iubita sarbatoare a motilor. Ce s-a schimbat in ultimii ani

Targul de fete de pe Muntele Gaina, cea mai importanta sarbatoare a motilor, are loc in acest sfarsit de saptamana. Este un eveniment bogat in traditii si istorie, chiar daca in ultimii ani locul din Apuseni a fost invadat de comercianti de kitschuri, iar folclorul local concureaza cu manelele.

Oricat te-ar enerva, Despacito e cea mai populara melodie din lume

Este putin probabil sa nu fi auzit vreodata Despacito. Melodia lansata in ianuarie adevenit cea mai populara din toate timpurile. Cei de The Guardian au atras zilele trecute atentia asupra performantei surprinzatoare a unei melodii lansate in urma cu sase luni. La scurt timp dupa, Business Insider a confirmat popularitatea cantecului cu alte cateva statistici [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )