Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai buna placinta cu piersici

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna placinta cu piersici

Am simplificat putin reteta de cea mai buna placinta cu piersici, in sensul ca am preferat sa cumparam aluatul si nu sa il preparam. Asadar, e vorba de un desert simplu, de sezon pentru a carui preparare nu ai nveoie de mai mult de o ora si un pic. continuă pe Adevărul

Cea mai buna placinta cu ardei si praz

Iti propunem un aperitiv usor si savuros, care va fi pe placul familiei tale. Gateste si tu o placinta cu ardei si praz in 4 pasi simpli! Daca pui sos de soia peste legume nu trebuie sa mai adaugi si sare.

Prohnitchi: Cea mai buna solutie este un candidat la presedintie din societatea civila

Identificarea si inaintarea unui candidat la functia de presedinte din randurile societatii civile este cea mai buna solutie. Acest candidat nu trebuie sa apartina unui partid, iar dupa ce va fi identificat, pretendentul la functia de sef al statului trebuie sa-si asume niste angajamente si sa-si stabileasca un program exact, este de parerepresedintele Partidului Verde Ecologist, Anatolie Prohnitchi.

Cum faci cea mai buna supa de gaina. Secretul galustelor pufoase: cat gris se pune ca sa iasa perfecte

O vorba din batrani zice ca acest fel de mancare te scoala din boala. Fie ca e vorba de o raceala sau de o mahmureala dupa o petrecere de o noapte, supa de gaina face minuni. Preparata in casa, cu legume din belsug, dar mai ales cu galuste facute pe loc, supa de pasare este un adevarat medicament.

Cum facem cea mai buna saorma de casa. Reteta lui Bogdan Roman, sibianul care a facut senzatie la Masterchef

Blamata de nutritionisti, dar atat de populara in randul gurmanzilor, delicioasa saorma este extrem de usor de preparat si acasa.

SMURD a infiintat corturi de prim-ajutor pe litoral. Mamaia, Eforie, Costinesti si Jupiter, statiunile cu cea mai buna asistenta medicala

Patru statiuni ale litoralului romanesc au din acest sezon estival puncte de prim-ajutor ale pompierilor SMURD. Startul programului initiat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a fost dat duminica, 12 iunie, in Mamaia.

Liviu Dragnea: Romanii trebuie sa se hotarasca daca in loc de o scoala prefera un dosar sau in loc de o paine mai buna prefera niste catuse

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa audierea la Directia Nationala Anticoruptie DNA), ca romanii trebuie sa se hotarasca daca in loc de o alimentare cu apa prefera un denunt, daca in loc de o scoala prefera un dosar sau in loc de o paine mai buna prefera niste catuse.

18 lucruri pe care sa le faci de azi ca sa ai o viata mai buna in viitor

Daca vei incepe sa faci aceste lucruri incepand din acest moment, viata ta va fi mult mai buna in urmatorii cinci ani. Iata-le: Razi in fiecare dimineata cel putin cinci minute S-ar putea sa nu ai chef sa.

Ziua neagra a Vaii Jiului: 26 de ani de la cea mai sangeroasa mineriada, cea care a prevestit declinul oraselor miniere

Se implinesc 26 de ani de la cea mai violenta mineriada pornita din Valea Jiului. Evenimente din iunie 1990 au lasat urme adanci asupra comunitatilor din sudul judetului Hunedoara, dar si numeroase semne de intrebare.

O carte despre hrana cea mai inteligenta

Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer in alimentatie raw-vegan, a lansat de curand o carte despre hrana cea mai inteligenta pe care o putem alege, sucurile naturale presate la rece.

Silviu Grigorescu, Hanner: Pentru cumparatorii de locuinte, metri patrati sunt inca cea mai importanta unitate de masura

Diferenta mica de pret dintre unitatile noi si cele similare din blocuri vechi este data si de faptul ca piata priveste totul cantitativ, nu calitativ. Metri patrati inca sunt cea mai importanta unitate de masura, nimeni nu se intreaba daca acesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )