Libnet.ro
UNICEF

19:16

Prohnitchi: Cea mai buna solutie este un candidat la presedintie din societatea civila

Adevărul Adevărul,
Prohnitchi: Cea mai buna solutie este un candidat la presedintie din societatea civila

Identificarea si inaintarea unui candidat la functia de presedinte din randurile societatii civile este cea mai buna solutie. Acest candidat nu trebuie sa apartina unui partid, iar dupa ce va fi identificat, pretendentul la functia de sef al statului trebuie sa-si asume niste angajamente si sa-si stabileasca un program exact, este de parerepresedintele Partidului Verde Ecologist, Anatolie Prohnitchi. continuă pe Adevărul

SRI: Preventia este cea mai buna solutie in lupta impotriva infractiunilor cibernetice

Preventia este cea mai buna solutie in lupta impotriva infractiunilor cibernetice si este responsabilitatea oricarei persoane sa contribuie la asigurarea securitatii in spatiul cibernetic, a declarat, ieri, Adela Albu, reprezentantul Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii.

(P) Cea mai buna agentie de pariuri online autorizata de ONJN

Am descoperit care este cea mai buna agentie de pariuri online prezentata de PariuriX. com, asa ca in acest articol va voi prezenta un top cat se poate de relevant, mai ales pentru ca am luat in.

Povestea unei campioane: Cristina Neagu, desemnata cea mai buna handbalista din lume in anul 2015

Cristina Neagu a fost desemnata cea mai buna handbalista a anului 2015. Distinctia a fost acordata in urma unei anchete a Federatiei Internationale de Handbal. Sportiva a obtinut 50,5% din voturile.

IHF: Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2015

Cristina Neagu a fost aleasa de IHF Federatia Internationala de Handbal) cea mai buna jucatoare de handbal a lumii in 2015.

Handbalista Cristina Neagu, aleasa cea mai buna jucatoare a lumii

Interul stanga Cristina Neagu, de la Buducnost Podgorica, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2015 in urma unei anchete realizate de Federatia internationala de handbal IHF), informeaza FR de Handbal, citata de Agerpres.

A aflat ca sotul a inselat-o cu cea mai buna prietena. Razbunarea femeii a fost crunta. Ce a patit barbatul

Si-a pierdut mintile dupa ce a aflat ca sotul a inselat-o cu cea mai buna prietena. Razbunarea crunta a femei Imagini infioratoare cu rezultatul razbunarii unei femei inselate au.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2015

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata pentru a doua oara in cariera cea mai valoroasa handbalista din lume, a anuntat Federatia Internationala de Handbal.

Cea mai buna prajitura cu capsuni si crema de lamaie

Capsunile sunt printesele de pe tarabe zilele acestea. Nu mai e mult si vor disparea, fiind regasite in dulceturi ori gemuri. Pana atunci, iti propunem o reteta delicioasa de prajitura cu capsuni si crema de lamaie.

Cum facem cea mai buna ciorba saseasca cu hrean. Secretele unui preparat delicios si usor de pregatit

Daca vreti sa va delectati oaspetii sau membrii familiei cu o ciorba delicioasa, usor de facut si suta la suta traditionala puteti incerca ciorba saseasca cu hrean.

Care este cea mai saraca tara din lume. Locuitorii o duc din ce in ce mai greu

Dintre cele mai sarace 25 de state ale lumii, 21 se afla pe continentul african, scrie uk. businessinsider. com. Republica Centrafricana a fost desemnata drept cea mai saraca tara din lume, avand un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )