Libnet.ro
UNICEF

01:05

O carte despre hrana cea mai inteligenta

România Liberă România Liberă,
O carte despre hrana cea mai inteligenta

Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer in alimentatie raw-vegan, a lansat de curand o carte despre hrana cea mai inteligenta pe care o putem alege, sucurile naturale presate la rece. continuă pe România Liberă

Tot ce trebuie sa stii despre admiterea la cea mai mare universitate din tara. Cat conteaza BAC-ul la Universitatea Babes-Bolyai

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cea mai mare universitate din tara ca numar de studenti, scoate la concurs circa 16. 000 de locuri bugetate si in regim de cu taxa, la nivel de licenta. Din toamna, universitatea propune si specializari noi precum Matematica-Informatica in engleza sau Economie si Afaceri Internationale in engleza. Taxa de admitere este, in functie de facultate, de la 80 de lei la 220 de lei.

Ziua neagra a Vaii Jiului: 26 de ani de la cea mai sangeroasa mineriada, cea care a prevestit declinul oraselor miniere

Se implinesc 26 de ani de la cea mai violenta mineriada pornita din Valea Jiului. Evenimente din iunie 1990 au lasat urme adanci asupra comunitatilor din sudul judetului Hunedoara, dar si numeroase semne de intrebare.

Cea mai buna placinta cu piersici

Am simplificat putin reteta de cea mai buna placinta cu piersici, in sensul ca am preferat sa cumparam aluatul si nu sa il preparam. Asadar, e vorba de un desert simplu, de sezon pentru a carui preparare nu ai nveoie de mai mult de o ora si un pic.

Silviu Grigorescu, Hanner: Pentru cumparatorii de locuinte, metri patrati sunt inca cea mai importanta unitate de masura

Diferenta mica de pret dintre unitatile noi si cele similare din blocuri vechi este data si de faptul ca piata priveste totul cantitativ, nu calitativ. Metri patrati inca sunt cea mai importanta unitate de masura, nimeni nu se intreaba daca acesti.

Cea mai mare provocare a industriei textile romanesti: lipsa tesaturilor si a materialelor proprii. Cat ar costa o tesatorie sau o filatura si cum ar ajuta economia

Cea mai mare problema a industriei usoare din Romania este lipsa tesatoriilor, a filaturilor si a topitoriilor care sa produca materii prime, necesare in procesul de confectionare, iar acest lucru este cauzat de investitiile de ordinul milioanelor de.

Cea mai sexy vegetariana de peste 50 de ani a venit in Romania: care sunt secretele tineretii ei

Numita de PETA cea mai sexy vegetariana de peste 50 de ani,Mimi Kirk a sustinut sambata, la Bucuresti, conferintaHow to Live Raw in Romania. Aceasta a dezvalui cum a reusit, prin stilul de viata, sa se mentina tanara.

Cati bani a incasat Pro TV dupa difuzarea meciului Franta - Romania: a vandut cea mai scumpa reclama de pana acum

Pro TV si-a asigurat incasari de sute de mii de euro dupa difuzarea meciului dintre Franta si Romania, postul ajungand sa vanda cea mai scumpa reclama de pana in prezent.

Prohnitchi: Cea mai buna solutie este un candidat la presedintie din societatea civila

Identificarea si inaintarea unui candidat la functia de presedinte din randurile societatii civile este cea mai buna solutie. Acest candidat nu trebuie sa apartina unui partid, iar dupa ce va fi identificat, pretendentul la functia de sef al statului trebuie sa-si asume niste angajamente si sa-si stabileasca un program exact, este de parerepresedintele Partidului Verde Ecologist, Anatolie Prohnitchi.

Ion Cristoiu: Codruta Kovesi, noua cea mai iubita fiica a Poporului, femeia intre femei de pe meleagurile noastre

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Codruta Kovesi, sefa DNA, careia jurnalistul Cosmin Prelipceanu i-a luat un interviu. Cristoiu o numeste pe.

Transylvania Horse Show, cea mai populara competitie ecvestra in randul studentilor din intreaga lume!

Transylvania Horse Show a fost pentru a sasea oara la rand cel mai popular eveniment ecvestru al anului de catre iubitorii de cai si de echitatie .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )