Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea mai geroasa noapte. Zeci de oameni, izolati din cauza zapezii.

România Liberă România Liberă,
Cea mai geroasa noapte. Zeci de oameni, izolati din cauza zapezii.

Noaptea de marti spre miercuri a fost cea mai geroasa de pana acum. La Miercurea Ciuc s-au inregistrat -21 de grade. La Toplita s-au inregistrat -19 grade, iar la Joseni -17 grade. In Bucuresti s-au inregistrat -10 grade Celsius. Din cauza zapezii si a viscolului, zeci de oameni au ramas izolati. Probleme au fost in trei sate si un oras din judetul Alba, informeaza B1TV. Au fost probleme si pe drumul E 576. continuă pe România Liberă

Portul Midia inchis din cauza vantului puternic.

Portul Midia este inchis atat traficului maritim, cat si celui fluvial, din cauza vantului puternic, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Politia mai informeaza ca nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative de fluenta a traficului auto. Citeste si: Cea mai geroasa noapte. Zeci de oameni, izolati din cauza zapezii Pe DN67C - Transalpina nu au fost finalizate lucrarile de .

Soprana Angela Gheorghiu, elogiata de cea mai prestigioasa revista de muzica clasica din lume.

Una dintre cele mai importante reviste de muzica clasica din lume, The Gramophone, a publicat luni un articol in care elogiaza albumul de colinde romanesti lansat recent de soprana Angela Gheorghiu. Jurnalistul Jon Tolansky caracterizeaza auditia albumului ca o experienta frapanta, subliniind calitatea artistica deosebita a colindelor special orchestrate pentru vocea celebrei soprane. Alaturi de elogiul care este adus interpretarii Angelei Gheorghiu si aranjamentelor orchestrale, este .

Cea mai moderna sectie de cardiologie interventionala din Romania.

Consiliul Judetean Arad a investit 800. 000 de lei pentru dotarea acestei sectii. Cel mai important eveniment medical al anului 2013 din Arad a avut loc la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, unde a fost inaugurata Sectia de Cardiologie Interventionala, una dintre cele mai ambitioase realizari din sistemul sanitar aradean. Astfel, bolnavii aradeni nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze la Timisoara sau in Ungaria, la Szeged pentru a se trata, pentru ca au acum posibilitatea sa fie operati chiar .

ANAF ramburseaza cea mai mare valoare a TVA din 2013

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ramburseaza, in luna decembrie, 1. 565,02 milioane de lei, cea mai mare valoare a taxei pe valoarea adaugata TVA) din acest an, anun and ta un comunicat remis astazi redac and tiei.

Cresterea economica e cea mai mare din 2008 incoace, dar nu se simte

Cresterea economica din acest an va fi cea mai mare din ultimii cinci ani, dar nu se simte in economie, considera Cristian Ionescu, country manager la Expense Reduction Analysts.

Euro, in cea mai lunga perioada de apreciere din ultimul an

Moneda unica europeana a crescut ieri, pe pietele externe, pentru a sasea zi la rand, raportat la dolar, aceasta fiind cea mai lunga perioada de avans din ultimul an.

Un tablou, cunoscut drept cea mai cunoscuta imagine a scriitoarei Jane Austen, vandut la licitatie pentru circa 200.000 de euro

Un tablou, descris drept cea mai cunoscuta imagine a scriitoarei britanice Jane Austen, a fost vandut la licitatie in Marea Britanie pentru aproximativ 200. 000 de euro de catre un colectionar ramas anonim.

Heidi, Santal si Zewa, marcile in a caror calitate romanii au cea mai mare incredere

Heidi detine prima pozitie printre marcile de bunuri de larg consum in a caror calitate romanii au cea mai mare incredere, fiind urmata de Santal si Zewa, conform studiului GfK National Brands and Private Labels Drivers.

Microsoft si Apple implicate in cea mai proasta afacere din istoria moderna

Investitia care a salvat Apple de la faliment in 1997, respectiv cei 150 de milioane de dolari primiti de la Microsoft, ar putea fi cea mai proasta afacere din istorie, scrie Bloomberg Businessweek. Apple se afla la.

VIDEO Frig irespirabil. In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade

Analiza datelor inregistrate in 32 de ani de masuratori satelitare au aratat ca intr-o zona izolata din Antarctica temperaturile au scazut sub -93 grade Celsius, arata datele NASA si U. Geological Survey. Pe o creasta izolata a platoului din Antarctica de est conditiile sunt perfecte pentru ca frigul sa fie irespirabil la propriu, fiindca niciun om nu ar rezista acolo fara protectie si oxigen. Pana in prezent, cea mai scazuta temperatura general acceptata fusese inregistrata la statia rusa Vostok: -89,2 grade, acum trei decenii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )