Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tablou, cunoscut drept cea mai cunoscuta imagine a scriitoarei Jane Austen, vandut la licitatie pentru circa 200.000 de euro

B1 B1,
Un tablou, cunoscut drept cea mai cunoscuta imagine a scriitoarei Jane Austen, vandut la licitatie pentru circa 200.000 de euro

Un tablou, descris drept cea mai cunoscuta imagine a scriitoarei britanice Jane Austen, a fost vandut la licitatie in Marea Britanie pentru aproximativ 200. 000 de euro de catre un colectionar ramas anonim. continuă pe B1

Heidi, Santal si Zewa, marcile in a caror calitate romanii au cea mai mare incredere

Heidi detine prima pozitie printre marcile de bunuri de larg consum in a caror calitate romanii au cea mai mare incredere, fiind urmata de Santal si Zewa, conform studiului GfK National Brands and Private Labels Drivers.

Microsoft si Apple implicate in cea mai proasta afacere din istoria moderna

Investitia care a salvat Apple de la faliment in 1997, respectiv cei 150 de milioane de dolari primiti de la Microsoft, ar putea fi cea mai proasta afacere din istorie, scrie Bloomberg Businessweek. Apple se afla la.

VIDEO Frig irespirabil. In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade

Analiza datelor inregistrate in 32 de ani de masuratori satelitare au aratat ca intr-o zona izolata din Antarctica temperaturile au scazut sub -93 grade Celsius, arata datele NASA si U. Geological Survey. Pe o creasta izolata a platoului din Antarctica de est conditiile sunt perfecte pentru ca frigul sa fie irespirabil la propriu, fiindca niciun om nu ar rezista acolo fara protectie si oxigen. Pana in prezent, cea mai scazuta temperatura general acceptata fusese inregistrata la statia rusa Vostok: -89,2 grade, acum trei decenii.

Ar fi putut fi cea mai proasta afacere din istoria moderna: ce a castigat Apple pentru ca a refuzat oferta Microsoft in 1997

O investitie de 150 de milioane de dolari cu care Microsoft a salvat Apple de la faliment in 039;97 ar putea fi cea mai proasta afacere din istoria moderna, intrucat Apple si-a revenit si a lansat produse care au ranit de moarte piata PC-urilor si.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, de -20 de grade, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon la nivelul tarii, de -20 de gradeCelsius, a fost inregistrata, duminica noaptea, la Miercurea Ciuc, dupa ce in ultimile 3 zile a nins abundent in aceasta.

Gerul pune stapanire pe Romania. A fost inregistrata cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta valoare termica din tara, de minus 20 de grade Celsius, a fost inregistrata, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, in conditiile in care in ultimele trei zile in zona a nins.

CEA MAI MARE ambarcatiune din lume este mai mare decat Empire State Building

Cea mai mare ambarcatiune din lume se numeste Prelude si tocmai a plecat din Coreea de Sud. Aceasta are circa 480 de metri lungime si este ceva mai mare decat Empire State Building, una dintre cele mai inalte.

Povestea jucatoarei Gabriela Perianu, care la 19 ani a fost desemnata cea mai buna handbalista a Romaniei contra Tunisiei

Gabriela Perianu, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a partidei Romania Tunisia, scor 27-17. Ea locuieste si acum in cartierul brailean Radu Negru,.

Bebe s-a facut mare. Povestea jucatoarei de 19 ani, cea mai buna handbalista a Romaniei contra Tunisiei

Gabriela Perianu, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a partidei Romania Tunisia, scor 27-17. Ea locuieste si acum in cartierul brailean Radu Negru,.

Euro, in cea mai lunga perioada de apreciere din ultimul semestru

Moneda unica europeana a crescut pe pietele externe, in intervalul 2-6 decembrie, pentru a patra saptamana consecutiv, raportat la dolar, aceasta fiind cea mai lunga perioada de apreciere consemnata de euro din iunie pana in prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )