Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cea mai mare banca romaneasca isi restrange activitatile din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare banca romaneasca isi restrange activitatile din Republica Moldova

Sucursala Bancii Comerciale Romane BCR) de la Chisinau se va limita doar la serviciile pentru companii, anunta grupul BCR, citat de portalul 24H. continuă pe Adevărul

Noi dovezi in cazul atacului raider la cea mai mare banca moldoveneasca

Avocatul Victor Burac, reprezentantul legal al CG Venture BV, actionar la Moldova Agroindbank sustine ca firma pe care reprezinta a fost deposedata ilegal de participatia la banca.

Cea mai mare comuna din tara isi face universitate cu 10 milioane de euro. Cu ajutorul penticostalilor

Asociatia Crestina Pro Integritate, de rit penticostal, al carui presedinte este patronul ATP Exodus din Baia Mare, Mircea Cirt, a semnat recent cu primaria din comuna clujeana Floresti contractul care va permite construirea unei universitati si a unui campus modern. Investitia a fost evaluata la 10 milioane de euro. Comuna Floresti este cea mai mare din tara, are, potrivit ultimului recensamant, 27. 000 de locuitori. Summary.

Basescu: Cred ca board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare parte a criteriilor stabilite si va incheia un nou acord cu Romania

Presedintele Basescu a vorbit, duminica, despre indeplinirea punctelor din acordul cu FMI, precizand ca, in opinia sa, board-ulFMI va constata indeplinirea celor mai multe a acestora si va incheia astfel.

Planul strategic de actiune impotriva hepatitelor din Romania a fost lansat la Timisoara: Romania are cea mai mare prevalenta a hepatitelor B si C

La Timisoara, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania, impreuna cu Asociatia Europeana a Pacientilor cu Boli de Ficat a lansat un document intitulan Planul strategic de actiune impotriva.

Naufragiul Mogosoaiei - cea mai mare tragedie de pe Dunarea Maritima

Accidentul a avut loc intr-o dimineata cetoasa de septembrie a anului 1989. 239 de oameni au murit inecati dupa ce nava de pasageri Mogosoaia s-a ciocnit frontal cu un impingator bulgaresc care nu avea lumini de semnalizare pe timp de ceata.

Cea mai mare tragedie navala: nava Mogosoaia, cimitir pentru 207 suflete

Accidentul s-a petrecut in urma cu 24 de ani: la data de 10 septembrie 1989, aproape de Grindu, 207 persoane au pierit in apele Dunarii. Nava de pasageri Mogosoaia s-a ciocnit de un convoi de barje iar victimele, aproape toate din Grindu, au umplut un cimitir intreg.

Postavaru, strada cea mai verde din oras

Depoul de Arta Urbana, in parteneriat cu Asociatia impreuna pentru Dezvotarea Comunitatii si Primaria Municipiului Brasov, isi propune amenajarea strazii Postavarului din Centrul Istoric al Brasovului ca ,,strada cea mai verde a orasului.

Inundatiile de la Foeni, cel mai mare dezastru natural din Timis

In urma cu opt ani s-au produs cele mai grave inundatii din istoria moderna a Banatului. Digul de aparare al raului Timis s-a rupt si apele s-au revarsat peste localitatile cuprinse intre albiile raurilor Timis si Bega. Localitatea Foeni, la 40 de kilometri de Timisoara, a fost cea mai afectata.

Gazprom-Media este cel mai mare holding media din spatiul post-sovietic

Gazprom-Media, o subsidiara a gigantului Gazprom, are cea mai extinsa retea de posturi de televiziune si radio, ziare, portaluri din fosta URSS, arata o analiza realizata de experti de la agentia RBK din Rusia si centrul de analize Kwendi din Ucraina.

FOTO Cea mai lunga parada Mazda. Pe cati kilometri s-a intins sirul Mazda MX-5.

Mazda a reusit sa doboare recordul mondial pe care il anunta la inceputul acestei luni. Nu mai putin de 683 Mazda MX-5 au fost conduse in coloana pe drumurile din Lelystad, Olanda in cadrul evenimentului MAX-5 2013, care astfel a intrat in Guinness Book of World Records, anunta Mazda Romania. Evenimentul, desfasurat pe 15 iunie, a adunat pe strazile din jurul centrului de teste RDW din Lelystad, nu mai putin de 1450 de participanti. Ultimul record de cea mai lunga parada de modele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )