Libnet.ro
UNICEF

20:30

Noi dovezi in cazul atacului raider la cea mai mare banca moldoveneasca

Adevărul Adevărul,
Noi dovezi in cazul atacului raider la cea mai mare banca moldoveneasca

Avocatul Victor Burac, reprezentantul legal al CG Venture BV, actionar la Moldova Agroindbank sustine ca firma pe care reprezinta a fost deposedata ilegal de participatia la banca. continuă pe Adevărul

Carne de porc vanduta sub eticheta de pastrama de berbecut in cea mai mare hala de carne din Capitala (VIDEO)

In cea mai mare hala de carne din Capitala, cea de la Obor, clientii au avut surpriza neplacuta de a plati bani pentru carne de berbecut si primind in schimb carne de porc. Comerciantii au fost sanctionati.

Pavel Bartos: Sotia este cea mai mare calitate a mea!

Pavel Bartos, unul dintre cei mai simpatici prezentatori tv ai momentului, se mandreste cu familia extrem de frumoasa pe care o are si marturiseste ca Anca, sotia lui, este cea careia ii multumeste necontenit pentru ca ii este alaturi si pentru cresterea exemplara pe care le-a dat-o celor doua fetite pe care le au impreuna. Continue reading .

Business Report: Chinezii se pregatesc sa ia controlul: Cand va deveni China cea mai mare economie a lumii; TISE vine in Romania, dar nu pentru Oltchim; Daniel Daianu: Am ajuns in criza din cauza ca sistemul financiar a deraiat

Topul ansamblurilor rezidentiale cu cele mai slabe performante in vanzari. Capital a realizat, in octombrie 2011, un top al celor mai goale. Suntem tot mai dependenti de investitiile autohtone. Investitiile autohtone realizate in tara noastra au ajuns la o pondere de 92%.

Imagini exclusive de la cea mai mare conferinta HP: 2013 este anul in care reparam si construim

Meg Whitman, CEO HP, a urcat pe scena in fata a peste 10. 000 de clienti, parteneri si oameni de afaceri, in cadrul celei mai mari intalniri anuale a companiei de IT. Ceea ce a transmis Whitman a fost incurajator pentru industrie dar, de cealalta parte, lipsit de proportii si de o lansare cheie.

Imagini exclusive de la cea mai mare conferinta HP: 2013 este anul in care reparam si construim - Meg Whitman, CEO

Meg Whitman, CEO HP, a urcat pe scena in fata a peste 10. 000 de clienti, parteneri si oameni de afaceri, in cadrul celei mai mari intalniri anuale a companiei de IT. Ceea ce a transmis Whitman a fost incurajator pentru industrie dar, de cealalta parte,.

EXCLUSIV Pavel Bartos:Sotia mea este cea mai mare calitate a mea

Expansiv si dependent de munca, prezentatorul show-urilor Romanii au talent si Vocea Romaniei are o viata profesionala plina, indiferent ca este vorba de teatru sau televiziune. Echilibrul vine, firesc, din familie, de la sotia si fiicele sale.

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE in aprilie

Romania s-a situat pe primul loc in Uniunea Europeana la cresterea productiei industriale in luna aprilie, comparativ cu perioada similara din 2012, in conditiile in care indicatorul a scazut cu 0,6% in zona.

VIDEO Danemarca - Armenia 0-4. Cea mai mare surpriza din preliminariile CM

Nationala Romaniei s-a chinuit sa scoata un egal la Budapesta si acest lucru a fost socotit un episod negativ. Ce s-ar fi intamplat daca patem ca Danemarca?.

Romania are cea mai RIDICATA rata de inflatie din UE.

Romania a inregistrat cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor prezentate, vineri de Eurostat, relateaza Mediafax. Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE. In luna aprilie, inflatia din UE a fost de 1,4%, iar cea din zona euro de 1,2%. Cele mai scazute rate ale inflatiei din UE in .

Subiectele Zilei: Cazul Posta Romana: Bani grei pentru reparatii scumpe si tratamente inexistente; Incepe constructia laserului de la Magurele. Cum va arata cel mai mare proiect de cercetare din Europa; Dezvaluirile fostilor parteneri ai lui Voiculescu

Zgarie-norii Romaniei: Sky Tower, cea mai inalta cladire, turnul combinatului din Baia Mare, mai mare ca Turnul Eiffel. Cazanciuc, despre numirea la CEDO: Daca Iulia Motoc s-a prezentat cel mai bine, ea va fi aleasa. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )