Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inundatiile de la Foeni, cel mai mare dezastru natural din Timis

Adevărul Adevărul,
Inundatiile de la Foeni, cel mai mare dezastru natural din Timis

In urma cu opt ani s-au produs cele mai grave inundatii din istoria moderna a Banatului. Digul de aparare al raului Timis s-a rupt si apele s-au revarsat peste localitatile cuprinse intre albiile raurilor Timis si Bega. Localitatea Foeni, la 40 de kilometri de Timisoara, a fost cea mai afectata. continuă pe Adevărul

FOTO Cel mai mare dezastru natural in secolul XX la Iasi - inundatiile din iunie 1932, atunci cand apele s-au revarsat peste oras in valuri inalte de sapte metri

In plina criza economica 1929-1933), Iasiul bantuit de foamete si boli a fost lovit de o napasta in plus. Imaginile surprinse in urma cu 81 de ani sunt cutremuratoare.

FOTOGALERIE Cel mai mare parc fotovoltaic din Romania, inaugurat in judetul Giurgiu

Metodele alternative pentru producerea de energie electrica incep sa prinda si in Romania. Cel mai mare parc fotovoltaic din tara a fost inaugurat oficial vineri, 14 iunie, in satul Uiesti comuna Bucsani) din judetul Giurgiu.

Victor Ponta, la lansarea proiectului laser ELI-NP: Este cel mai mare proiect la nivel bugetar, de peste 260 milioane euro (VIDEO)

Aflat la Institutul de Fizica de la Magurele pentru lansarea proiectului ELI-NP, premierul Victor Ponta a declarat ca acesta este cel mai mare proiect la nivel bugetar al Romaniei, depasind suma de 260 milioane.

GALERIE FOTO Invazie de omizi in Parcul Natural Portile de Fier

Peisaj de sfarsit de toamna aproape de mijlocul verii, in al doilea cel mai mare parc natural din Romania. Este vorba de faptul ca pe zeci de hectare, frunzele copacilor din Parcul Natural Portile de Fier au fost pur si simplu devorate de un atac fara precedet al omizilor paroase.

Business Report:Imprumuturile Romaniei: Datoria administratiei publice in criza. Beneficiarii si trendurile; Cine e cel mai mare latifundiar al Romaniei, cat pamant are si ce face cu el; Saptamana fierbinte pentru piata de capital

Exporturile romanesti, incurajate de cresterea accesului pe piata americana. Cresterea accesului pe piata americana, prin reducerea barierelor tarifare, dar mai ales. Baronii din Transporturi au inceput asaltul asupra belgianului de la Tarom. Pionii ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, au inceput asaltul pentru debarcarea lui Christian Heinzmann de la.

Candidatii la BAC din Prahova, cel mai mare procent de experimentati la proba orala de limba romana, din tara

77,69% dintre candidatii din Prahova care au sustinut proba orala de limba si literatura romana la examenul de bacalaureat au obtinut calificativul experimentati, cel mai mare procent la nivel national.

Premiera MONDIALA la cel mai mare concurs de Miss din SUA. Cum arata CORPUL castigatoarei

Nicole Kelly, castigatoarea concursului de frumusete Miss Iowa, are 23 de ani si nu s-a ferit sa faca nimic in viata. I-a convins pe jurati ca merita sa reprezinte statul Iowa la concurul Miss America si.

Gazprom-Media este cel mai mare holding media din spatiul post-sovietic

Gazprom-Media, o subsidiara a gigantului Gazprom, are cea mai extinsa retea de posturi de televiziune si radio, ziare, portaluri din fosta URSS, arata o analiza realizata de experti de la agentia RBK din Rusia si centrul de analize Kwendi din Ucraina.

Astazi incepe, la Magurele, construirea celui mai mare laser din lume

Consortiul condus de grupul austriac Strabag, din care mai fac parte companiile Zublin si Aedificia Carpati, va incepe, astazi, la Magurele, constructia cladirii care va adaposti cel mai mare laser din lume.

VIDEO DJ-ul roman care a mixat la cel mai mare eveniment de muzica electronica: in Ibiza a fost o experienta wow

Nopti albe, distractie in cele mai prestigioase cluburi din Ibiza si intalniri cu mogulii muzicii electronice sunt doar cateva dintre superlativele evenimentului international la care s-a remarcat DJ Mano. intors de pe insula ce nu doamne niciodata, romanul care a castigat etapa locala a competitiei internationale DJ Residency 2013 a povestit despre experienta la care altii doar viseaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )