Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta: Cea mai mare provocare pentru Guvern, dupa relaxarea fiscala, e modificarea salarizarii bugetarilor

Antena3 Antena3,
Ponta: Cea mai mare provocare pentru Guvern, dupa relaxarea fiscala, e modificarea salarizarii bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca cea mai mare provocare a Guvernului, dupa relaxarea fiscala, o reprezinta realizarea unui nou mod de salarizare in domeniul . continuă pe Antena3

Ponta: Cea mai mare provocare, dupa relaxarea fiscala, e modificarea salarizarii bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca cea mai mare provocare a Guvernului, dupa relaxarea fiscala, o reprezinta realizarea unui nou mod de salarizare in domeniul bugetar, lucru pe care acesta il garanteaza ca si prim ministru.

HP, cea mai mare achizitie din ultimii ani: 2,7 miliarde de dolari pentru o companie de tehnologie Wi-Fi

Hewlett-Packard va cumpara compania de retelistica wireless Aruba Networks pentru suma de 2,7 miliarde de dolari, cea mai mare achizitie a gigantului american dupa cumpararea dezastruoasa) a unui furnizor de software britanic, in 2011, scrie presa.

Coca-Cola - compania americana care a lansat cea mai mare emisiune de eurobonduri

Coca-Cola Co. , cel mai mare producator mondial de bauturi racoritoare din lume, a vandut, la data de 26 februarie, obligatiuni in valoare de 8,5 miliarde de euro 9,5 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare emisiune de bonduri denominate in euro realizata vreodata de o companie americana si a doua la nivel global, dupa cea a societatii farmaceutice Roche, din 2009 11,25 miliarde de euro).

Zece secrete ale Casei Poporului. Ce se ascunde sub cea mai mare cladire din Europa si de ce nu a fost terminata nici pana astazi

Casa Poporului, fascinanta constructie mamut din inima Bucurestiului, a starnit de-a lungul timpului o multime de controverse. Adevarul va prezinta astazi zece lucruri mai putin cunoscute despre cea mai mare cladire din Europa.

Cea mai mare padure de liliac din tara: 20 de hectare inmiresmate. Turistii care ajung in zona pot pasi peste Podul lui Dumnezeu

Padurea de liliac de la Ponoare este cea mai mare rezervatie botanica de acest gen din Romania. Se intinde pe 20 de hectare si se afla in apropierea platformei carstice Ponoare, la circa sase kilometri sud-est de orasul Baia de Arama din judetul Mehedinti.

Indicele Nasdaq se apropie de cea mai mare valoare din istorie

Indicele Nasdaq a ajuns luni la valoarea de 5. 000, pentru prima data dupa martie 2000. Idicele a crescut pana la 5. 001, inainte de a cobori, fiind acum aproape de maximul istoric. Bursele din intreaga lume s-au.

Cea mai mare tragedie din istoria Cailor Ferate Romane si al treilea cel mai groaznic dezastru din lume: 1.000 de morti langa Iasi, o catastrofa neelucidata

Catastrofa feroviara petrecuta in localitatea ieseana Ciurea in dimineata zilei de 1/13 ianuarie 1917 a fost clasificata in top 3 cele mai grave accidente de tren petrecute vreodata in lume.

Victor Ponta, dupa sedinta CSAT: Climat fff eficient, constructiv si civilizat/ Romania este cea mai stabila si sigura tara din regiune

Premierul Victor Ponta a scris, la finalul primei sedinte a CSAT din acest an, ca reuniunea a avut loc intr-un climat foarte eficient, constructiv si civilizat. El a adaugat ca Romania este cea mai stabila si.

Ponta: in contextul situatiei regionale, Romania a ramas cea mai stabila tara

Premierul Victor Ponta a afirmat marti seara, ca in contextul regional actual, Romania a ramas cea mai stabila tara din regiune, atat din punct de vedere economic, cat si militar si politic. El a.

Vulnerabilitatea la risc seismic - cea mai grava problema a Capitalei

Vulnerabilitatea la risc seismic este cea mai grava problema cu care se confrunta Capitala, dupa cum a declarat, vineri, primarul general Sorin Oprescu. Domnia sa a mai spus, intr-o conferinta de presa, ca Bucurestiul este clasat ca fiind a zecea capitala din lume in termeni de risc seismic iar la nivel european si national, este orasul cu cel mai mare grad de expunere.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )