Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai mari indemnizatii de somaj acordate in 2014. Primul loc: Fostul director al unei firme a incasat lunar 7.103 lei

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai mari indemnizatii de somaj acordate in 2014. Primul loc: Fostul director al unei firme a incasat lunar 7.103 lei

Cea mai mare indemnizatie de somaj a fost platita anul trecut unui fost director general de la o societate comerciala din Bucuresti, acesta incasand lunar, ca somer, 7. 103 lei, arata Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), intr-un raspuns transmis la solicitarea agentiei Mediafax. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bogati fotbalisti din lume: Cristiano Ronaldo se afla pe primul loc cu o avere de 210 milioane de euro

Jurnalistii de la goal. com au realizat un top al celor mai bogati fotbalisti din lume. Topul este condus de Cristiano Ronaldo cu o avere de 210 milioane de euro. Vedeta celor de la Real Madrid este urmata de Lionel.

Topul celor mai bogati fotbalisti - Cristiano Ronaldo, lider cu 210 milioane de euro

Jurnalistii de la goal. com au realizat un top al celor mai bogati fotbalisti din lume, ierarhia fiind condusa de Cristiano Ronaldo. Castigator al ultimului Balon de Aur, lusitanul a castigat pana acum 210 milioane de euro. Vedeta celor de la Real Madrid este urmata de Lionel Messi 200 de milioane de euro) si Neymar 135 de milioane de euro).

Ioan Niculae si Ion Tiriac, romanii care au prins topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume

Ioan Niculae, patronul InterAgro, dar si al echipei de fotbal Astra, si Ion Tiriac se regasesc in topul celor mai bogati oameni din lume alcatuit de Forbes.

Cea mai mare indemnizatie de somaj din 2014: 7.103 lei

Un fost director general de la o societate comerciala din Bucuresti a primit anul trecut cea mai mare indemnizatie de somaj. Acesta a incasat, ca somer, 7. 103 lei, arata Agentia Nationala pentru Ocuparea.

A doua casa. Locuinte mai mari si mai scumpe garantate de stat

Guvernul vrea sa-i ajute pe romani sa-si ia locuinte mai mari. Programul a doua casa a primit unda verde. Practic, romanii vor putea lua imprumuturi garantate de stat pentru schimbarea locuintei.

Pipera Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti, se deschide in luna mai: cele mai mari unitati Starbucks si Lidl

Prima etapa a centrului comercial Pipera Plaza se va finaliza in luna mai a acestui an si va cuprinde cele mai mari unitati din Romania ale unor branduri cunoscute ca Lidl sau Starbucks. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a.

VIDEO Cu medicamentele pentru 1 roman tratezi 4 nemti. Cine raspunde pentru cei 6 ani in care preturile au fost mai mari ca afara

Romanii sunt tratati cu aceleasi medicamente ca in alte tari, doar ca platesc pe ele si de 4 ori mai mult, spune ministerul sanatatii. Oficialii le cer producatorilor sa actualizeze preturile, asa cum ii obliga un ordin pe care nu il respecta nimeni.

FOTO. A fost descoperita epava celei mai mari nave de razboi japoneze

Epava celui mai mare vas din istoria marinei militare japoneze, cuirasatul Musashi, a fost descoperita de in largul coastelor filipineze. Epava a fost descoperita de vehiculul de explorari oceanice M/Y Octopus al miliardarului american Paul Allen.

Forbes: Lista cu miliardarii lumii. Unde sunt concentrate cele mai mari averi si care sunt cele mai profitabile industrii

Averile cumulate ale miliardarilor lumii ating anul acesta un nou record, suma totala ridicandu-se la putin peste 7 trilioane de dolari, numele celui mai bogat miliardar venind din Statele Unite. Bill Gates, fondatorul Microsoft, ramane in top cu o.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )