Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cea mai mare Luna din acest an

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare Luna din acest an

Noaptea de 10 august va marca un moment important pentru pasionatii astronomiei din intreaga lume. Luna va ajunge la apogeu si, fiind si Luna plina, va deveni Superluna. continuă pe Adevărul

Pretul nichelului, in cea mai importanta crestere din ultima luna

Pretul nichelului a inregistrat ieri, la Bursa Metalelor din Londra LME), cea mai importanta crestere din ultimele patru saptamani, dupa ce o mina din Papua Noua Guinee a fost fortata sa-si opreasca productia, alimentand temerile legate de livrarile de profil, respectiv de acoperirea cererii.

Imagini de VIS din cea mai frumoasa insula din Europa. Este o MINUNE a naturii

Insula Madeira a fost recent desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cea mai frumoasa insula din Europa de catre World Travel Awards. Madeira, teritoriu portughez, este un arhipelag de mici insule situate in.

Dinamo Zagreb i-a produs Petrolului cea mai grea infrangere din Europa. Actualul capitan a ratat Mondialul din Brazilia din cauza unor scandari fasciste

Dinamo Zagreb a surclasat Petrolul cu 5-0, in urma cu 47 de ani, dar cea mai titrata grupare din Croatia nu mai impresioneaza de mult timp. Are in schimb un capitan care a ratat Mondialul din Brazilia din cauza unor scandari fasciste.

Dinamo Zagreb i-a produs Petrolului cea mai grea infrangere din Europa. Actualul capitan al echipei a ratat Mondialul din Brazilia din cauza unor scandari fasciste

Dinamo Zagreb a surclasat Petrolul cu 5-0, in urma cu 47 de ani, dar cea mai titrata grupare din Croatia nu mai impresioneaza de mult timp. Are in schimb un capitan care a ratat Mondialul din Brazilia din cauza unor scandari fasciste.

FOTO Madeira, aleasa cea mai frumoasa insula din Europa

Insula Madeira a fost recent desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cea mai frumoasa insula din Europa in cadrul galei World Travel Awards.

Cel mai mare pod din PET-uri din lume va fi vandut pe bucati. Oferta este la jumatate de pret

Sambata va incepe demolarea celui mai mare pod de PET-uri din lume, care a stat doua saptamani pe Bega, in spatele Catedralei Mitropolitane.

Cea mai calda zi din Romania. Ecuador. HeroinaAspirina. Metronom duminical. Magellan. Hoover. Galeriu. Greenwich.

S-a intamplat pe 10 august .

UniCredit castiga din declinul provizioanelor

Profitul UniCredit SpA, cea mai mare banca din Italia, a crescut cu 12% in trimestrul al doilea din acest an, datorita scaderii provizioanelor pentru creditele neperformante.

FOTO VIDEO Cea mai bine platita cocota masculina din Marea Britanie: Singura meserie in care poti afla la fel de multe ca mine despre oameni este psihologia

Josh Brandon castiga pana la 5. 000 de euro pe noapte sau 38. 000 de euro pe luna ca escorta, tanarul fiind considerat cea mai bine platita cocota masculina din Marea Britanie. Barbatul considera ca are o cariera la fel ca oricare alta, in care sexul nu este totul, si vrea sa schimbe parerea oamenilor despre industria in care lucreaza.

Sentinta lui Voiculescu e cea mai aspra pentru un demnitar al ultimilor 25 de ani

Sentinta in dosarul ICA prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare este cea mai aspra pedeapsa dispusa impotriva unui demnitar al ultimilor 25 de ani, intr-un top realizat dupa numarul anilor de detentie din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )