Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cea mai moderna scoala pentru copii cu nevoi speciale, in constructie la Cluj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai moderna scoala pentru copii cu nevoi speciale, in constructie la Cluj

Incepe construirea, cu fonduri europene, a celei mai moderne scoli speciale din tara. Aceasta va dispune, in premiera pentru Romania, de o gradina senzoriala amplasata pe cladire si de un bazin propriu destinat hidroterapiei, a anuntat marti Consiliul Judetean Cluj intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Burrito mexican, reteta autentica. E cea mai buna alegere pentru pranz

Inainte de burrito-ul modern, popoarele Mesoamericane din Mexic foloseau tortilla din faina de porumb pentru a infasura diferite alimente. Din punct de vedere istoric, cei care erau mai aproape de burrito-ul modern erau anticele popoare Pueblo din sud-vestul SUA. Astazi, preparatul se poate gati cu o multitudine de umpluturi din legume si carne. Reteta autentica .

JOE BIDEN: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru SUA, China este un competitor

Candidatul democratilor la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, a declarat intr-un interviu difuzat duminica la postul CBS News, ca Rusia este cea mai mare amenintare la adresa securitatii tarii sale, iar China - principalul competitor al Statelor Unite, informeaza EFE, preluata de Agerpres.

Cea mai inspirata solutie pentru a curata oceanele vine de la Microsoft

Curatarea oceanelor este o intreprindere uriasa, in special pentru o singura organizatie nonprofit din Olanda, dar sa ai Microsoft de partea ta este un bonus frumos. Boyan Slat a lansat.

VIDEO Cea mai buna camera pentru vloggerul din tine: de ce faci valuri pe YouTube cu noul DJI Pocket 2

O camera pentru vlogging in 2020 trebuie sa filmeze 4K, preferabil in HDR, sa aiba o stablizare impecabila a imagini si sa fie usor de manipulat. Noul DJI Pocket 2 bifeaza toate aceste.

Aceasta e cea mai ciudata scuza pentru a scapa de inchisoare. Si a functionat

Oricine a vazut Matrix minte daca spune ca nu s-a gandit daca lumea este de fapt reala sau o simpla simulare. Avand in vedere situatia dificila a planetei chiar acum, este o idee care, cu.

Ce a spus Gogoase din Trasnitii dupa cea mai dificila operatie din viata. Prima reactie emotionanta

Actorul Constantin Zamfirescu, celebru pentru rolul lui Costel Gogoase din productia TV Trasnitii difuzata Prima TV, a fost diagnosticat recent cu cancer la rinichi. El a fost operat, iar interventia a fost un succes, a asigurat prietenul sau, actorul Catalin Marin. Catalin Marin, despre starea lui Zamfirescu Gogoase) dupa cea mai dificila operatie din viata .

ANPIS: Valoarea alocatiilor de stat pentru copii, platite in septembrie, a depasit 721 milioane de lei

Alocatiile de stat pentru copii platite in septembrie 2020 au totalizat 721,37 milioane de lei, suma medie achitata fiind de 205,4 lei de beneficiar, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), relateaza Agerpres.

FOTO Cea mai mare cladire de birouri din Romania a intrat la apa. Va avea cu 12 etaje mai putin. Schimbare neasteptata de strategie in Iulius Town

Schimbare bursca de strategie pentru Iulius Grup in cazul United Business Center 0 UBC0), care ar fi trebuit sa fie cea mai inalta cladire de birouri din Romania.

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

TATARU: Vom evalua epidemiologic fiecare caz in parte la Spitalul pentru Copii Sf. Maria Iasi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, la Iasi, ca nu va cere o ancheta la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Maria privind infectarea cadrelor medicale cu noul coronavirus, dar se va evalua epidemiologic fiecare caz in parte, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )