Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai noua Clinica de Hematologie din Romania se construieste la Cluj. Ministrul Sanatatii, prezent la inceperea lucrarilor

Adevărul Adevărul,
Cea mai noua Clinica de Hematologie din Romania se construieste la Cluj. Ministrul Sanatatii, prezent la inceperea lucrarilor

Cea mai noua Clinica de Hematologie se construieste la Cluj cu circa 4 milioane de euro, bani ai Ministerului Sanatatii. Ministrul de resort, Florian Bodog, a participat, vineri dupa-amiaza, 28 iulie, la inceperea lucrarilor de constructie a clinicii, unde se vor putea realiza transplanturi de maduva. continuă pe Adevărul

Media Galaxy deschide cel mai mare Apple Shop din Romania

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanti retaileri electro-IT din Romania, anunta deschiderea celui mai mare Apple Shop din Romania, in cadrul magazinului Media Galaxy Feeria Complex Comercial Feeria, Soseaua Bucuresti-Ploiesti 44A, Bucuresti).

Topul celor mai cautate 10 facultati din Romania (FOTO)

Inscrierile la facultati sunt in toi, iar jurnastii de la Zf au prezentat topul celor mai cautate zece facultati din Romania. Cei mai multi elevi care au terminat liceul si vor sa-si.

Cea mai cunoscuta atractie turistica din Maramures are in spate o frumoasa poveste de dragoste

Cea mai cunoscutaatractieturisticadinMaramuresare in spate o frumoasa poveste de dragoste. Unneamtindragostit de aceste locuri, dar si defrumuseteaunei romance care.

Globalworth se listeaza luni la Bursa de Valori Bucuresti, prin cea mai mare emisiune de obligatiuni corporative din Romania

Fondul de investitii Globalworth se va lansa luni, 31 iulie, la Bursa de Valori Bucuresti BVB), printr-o emisiune de obligatiuni corporative prin care doreste sa atraga 550 de milioane de euro. Aceasta este cea mai mare emisiune de obligatiuni de catre o companie care activeaza in Romania.

Toma Arnautoiu, liderul gruparii care a organizat cea mai puternica si cea mai lunga rezistenta anticomunista din Europa

Toma Arnautoiu a fost liderul grupului de rezistenta anti-comunista armata de la Nucsoara, format in 1949 impreuna cu colonelul Gheorghe Arsenescu. Grupul a fost sprijinit activ de mai multe persoane. Multi dintre ei au fost arestati si torturati de autoritatile comuniste. Arnautoiu a fost executat in noaptea de 18 spre 19 iulie 1959, la penitenciarul Jilava. Gruparea a organizat cea mai puternica si lunga rezistenta anticomunista din Europa.

Ea este cea mai bogata actrita din Romania. Are o plaja in Mamaia si masini de fite

Este cea mai bogata actrita din Romania. Cantareata care apare des la tv are o avere impresionanta. Aceasta are mai multe afaceri pe Litoralul romanesc, printre care si o plaja. Maria Buza are si cateva masini.

Studiu: Romania, cea mai instabila tara in materie de guvernare. Durata medie a mandatului unui ministru - 1 an

Centrului pentru Promovarea Participarii si Democratiei a facut un studiu prin care analizeaza stabilitatea la guvernare a 9 tari europene. Studiul a aratat ca Romania este cea mai instabila tara.

Iohannis va participa la Sibiu la cea mai mare intalnire a sasilor de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 4 - 6 august, la Sibiu, la cea mai mare intalnire a sasilor de dupa 1989, la care vor lua parte aproximativ 12. 000 de reprezentanti ai comunitatilor sasesti din Romania, Germania, Austria si Statele Unite ale Americii, potrivit unor surse din presa.

Cum s-a schimbat viata celei mai grase femei din Romania dupa operatia la stomac (FOTO)

In urma cu patru ani era numita cea mai grasa femeie din Romania, insa a reusit sa slabeasca enorm datorita unei operatii la stomac. Mariana Buica 29 de ani) avea 240 de kilograme la vremea.

Dezvaluiri despre clanurile mafiote din Romania

Mihai Gadea a prezentat miercuri, la Sinteza zilei, un documentar despre noua mafie din Romania. in ultimul deceniu, crima reorganizata din Europa de Est a inceput sa se raspa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2327 seconds )