Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dezvaluiri despre clanurile mafiote din Romania

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri despre clanurile mafiote din Romania

Mihai Gadea a prezentat miercuri, la Sinteza zilei, un documentar despre noua mafie din Romania. in ultimul deceniu, crima reorganizata din Europa de Est a inceput sa se raspa. continuă pe Antena3

Valoarea tranzactiilor imobiliare din Romania a crescut de doua ori si jumatate in primul semestru

Valoarea tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit 400 milioane euro in prima jumatate a anului, in crestere cu 156% fata de aceeasi perioada din 2016, reiese din analiza publicata azi de compania de consultanta imobiliara Colliers, care mai arata ca volumul total al investitiilor poate ajunge la 1 miliard euro in 2017.

Punctul de intalnire. Zece principii care trebuie sa stea la baza modificarii pensiilor din Romania

Radu Tudor a dezvaluit miercuri seara, la Punctul de intalnire, care sunt cele zece principii care trebuie sa stea la baza modificarii pensiilor din Romania. Urmeaza o lege cu.

Sistemul medical din Romania ridica din umeri la suferinta unei mame. Din cauza birocratiei, femeia nu poate fi alaturi de copilul ei, internat la Roma

Prezentatoarea TV, Magda Vasiliu Stoian, povesteste, pe pagina sa de Facebook, calvarul la care este supusa de sistemul medical din Romania in lupta pentru viata fiului sau, Vlad.

Profesorii de informatica din Romania primesc 30.000 de dolari de la Google

Uniunea Profesorilor de Informatica din Romania a primit un grant de 30. 000 de dolari din partea Google pentru crearea unei comunitati online dedicata profesorilor care predau informatica la gimnaziu. Proiectul numit InfoGim isi propune o mai buna.

Media Galaxy deschide cel mai mare Apple Shop din Romania

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanti retaileri electro-IT din Romania, anunta deschiderea celui mai mare Apple Shop din Romania, in cadrul magazinului Media Galaxy Feeria Complex Comercial Feeria, Soseaua Bucuresti-Ploiesti 44A, Bucuresti).

Topul celor mai cautate 10 facultati din Romania (FOTO)

Inscrierile la facultati sunt in toi, iar jurnastii de la Zf au prezentat topul celor mai cautate zece facultati din Romania. Cei mai multi elevi care au terminat liceul si vor sa-si.

Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus (P)

In prezenta Prim Ministrului Romaniei, dl. Mihai Tudose, Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus .

Consiliul Investitorilor Straini isi exprima ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania

Consiliul Investitorilor Straini FIC) continua sa isi arate ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania, care are un impact semnificativ asupra intregii populatii si in consecinta, asupra bunastarii angajatilor. Consiliul isi asuma.

Comisia Europeana a aprobat finantarea a trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania

Trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania, in valoare de peste 400 de milioane de euro, au fost aprobate spre finantare de comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Consiliul Investitorilor Straini isi exprima ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania

Consiliul Investitorilor Straini- FIC continua sa isi arate ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania, care are un impact semnificativ asupra intregii populatii si in consecinta, asupra bunastarii angajatilor, se arata intr-o scrisoare deschisa din partea Consiliului Investitorilor Straini FIC), privind sistemul de sanatate din Romania. Potrivit acesteia, exista un risc major privind sustenabilitatea bugetelor dedicate sanatatii datorita unor dezechilibre venite din volumul contributiilor indicele de dependenta demografica este in continua crestere, de la 46. 4 in 2003 la 49 in 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )