Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cea mai proasta scena de sex din literatura, in 2014, a fost scrisa de Ben Okri

Adevărul Adevărul,
Cea mai proasta scena de sex din literatura, in 2014, a fost scrisa de Ben Okri

Scriitorul nigerian Ben Okri a fost recompensat miercuri seara cu premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pe anul 2014 pentru un pasaj din romanul The Age of Magic in care a comparat efectul avut de mangaierea unui corp feminin de catre un barbat cu aprinderea unui bec electric. continuă pe Adevărul

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul al treilea

Romania a avut a cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu precedentele trei luni, potrivit celei de-a doua estimari publicate azi de Oficiul european pentru Statistica Eurostat).

VIDEO Mariah Carey, cea mai proasta interpretare a piesei All I Want for Christmas Is You: Vocea ei stie ca a venit Craciunul?

Cantareata americana Mariah Carey 44 de ani), considerata una dintre cele mai bune artiste din istorie, a avut mari probleme in a interpreta All I Want for Christmas Is You, una dintre cele mai indragite piese de Craciun, scrie Huffington Post.

Cea mai populara fotografie pe Instagram in 2014

O fotografie de la nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, in care cei doi apar in timp ce se saruta, a devenit cea mai apreciata imagine postata pe platforma Instagram in 2014, informeaza Mediafax.

Cea mai mare centrala nucleara din Europa are PROBLEME. Anuntul facut de ministrul Ucrainei

Ministrul ucrainean pentru Energie spune ca nu exista niciun risc pentru populatie dupa ce presa din toata lumea a semnalat un incident la o centrala nucleara din sud-estul Ucrainei, la 700 de kilometri de.

ACCIDENT la cea mai mare centrala NUCLEARA din Europa, la 700 de kilometri de Romania

Premierul Ucrainei, Arseny Yatseniuk, a anuntat, miercuri, ca un accident a avut loc la centrala nucleara din Zaporojesud-estul tarii). Stiu ca a avut loc un accident la centrala de la.

JPMorgan si-a mentinut titlul de cea mai mare banca de investitii din lume

JPMorgan Chase si-a pastrat pozitia de cea mai mare banca de investitii din lume in primele noua luni din acest an, in conditiile in care a realizat venituri de 17,1 miliarde de dolari, conform unui studiu publicat vineri de compania de consultanta Coalition, transmite Reuters.

STUDIU: Romanii considera mancarea gatita drept cea mai sanatoasa

Romanii considera mancarea gatita in casa ca fiind mai sanatoasa, mai sigura decat alte preparate, deoarece ingredientele sunt usor de controlat. in plus, mancarea gatita reprezinta cea mai buna alegere deoarece gustul primeaza, preferinta pentru mancarea gatita fiind vazuta de asemenea ca o mostenire din familie, ca un obicei pe care romanii il urmeaza pentru ca asa au fost obisnuiti inca din copilarie.

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume, raportat la puterea de cumparare

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg, citat de Mediafax. Tara cu cea mai scumpa benzina este Norvegia, si nu degeaba acolo se vand extrem de bine masinile electrice, in timp ce Venezuela are cea mai ieftina benzina din lume: un cent/litru.

Jamie Oliver te invata cum sa faci cea mai buna maioneza

Mi s-a taiat maioneza. Cum o dreg? Dar de ce mie nu-mi iese niciodata? Sa pun mustar? Lamaie? Pune capat acestor intrebari si urmareste sfaturile lui Jamie Oliver care te invata sa prepari cea mai buna maioneza.

Director BNR: Remunerarea in Romania este cea mai mica din tarile UE, profitul a tot crescut ca pondere. Din reducerea CAS ar trebui majorate salariile

Remunerarea salariatilor are o pondere de numai 37,1% din valoarea adaugata bruta de la nivel national, cea mai scazuta din Uniunea Europeana UE), unde media se plaseaza la 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008, scrie Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )