Libnet.ro
UNICEF

12:30

JPMorgan si-a mentinut titlul de cea mai mare banca de investitii din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JPMorgan si-a mentinut titlul de cea mai mare banca de investitii din lume

JPMorgan Chase si-a pastrat pozitia de cea mai mare banca de investitii din lume in primele noua luni din acest an, in conditiile in care a realizat venituri de 17,1 miliarde de dolari, conform unui studiu publicat vineri de compania de consultanta Coalition, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul al treilea

Romania a avut a cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu precedentele trei luni, potrivit celei de-a doua estimari publicate azi de Oficiul european pentru Statistica Eurostat).

Cea mai mare centrala nucleara din Europa are PROBLEME. Anuntul facut de ministrul Ucrainei

Ministrul ucrainean pentru Energie spune ca nu exista niciun risc pentru populatie dupa ce presa din toata lumea a semnalat un incident la o centrala nucleara din sud-estul Ucrainei, la 700 de kilometri de.

Accident la centrala nucleara Zaporoje, cea mai mare din Ucraina

Un accident s-a produs la centrala nucleara Zaporoje din Ucraina, potrivit aunutului facut de prim-ministrul, Arsenii Iateniuk. Potrivit Der Spiegel, care il citeaza pe ministrul ucrainean al Energiei, Volodimir.

Accident nuclear la Zaporojie din Ucraina, cea mai mare centrala nucleara din Europa. Nu exista niciun pericol, sustine Kievul

Prim-ministrul Ucrainei, Arseni Iateniuk, a declarat miercuri ca a avut loc un accident la centrala nucleara Zaporojie, in sud-estul tarii. Ministrul Energiei a declarat c[ nu exist[ niciun pericol, si ca centrala se va reintoarce la o functionare normala pe 5 decembrie, informeaza Reuters.

Accident la Zaporojie din Ucraina, cea mai mare centrala nucleara din Europa. Nu exista niciun pericol, sustine Kievul

Prim-ministrul Ucrainei, Arseni Iateniuk, a declarat miercuri ca a avut loc un accident la centrala nucleara Zaporojie, in sud-estul tarii. Ministrul Energiei a declarat ca nu exista niciun pericol, si ca centrala se va reintoarce la o functionare normala pe 5 decembrie, informeaza Reuters.

ACCIDENT la cea mai mare centrala NUCLEARA din Europa, la 700 de kilometri de Romania

Premierul Ucrainei, Arseny Yatseniuk, a anuntat, miercuri, ca un accident a avut loc la centrala nucleara din Zaporojesud-estul tarii). Stiu ca a avut loc un accident la centrala de la.

Abandonarea South Stream, cea mai mare infrangere geopolitica a lui Putin

Gazoductul reprezenta principala arma de influenta politica a Moscovei asupra Europei Centrale si de Est. Anuntul facut de Vladimir Putin la Ankara, privind abandonarea constructiei gazoductului South Stream pe sub Marea Neagra spre Bulgaria si apoi catre centrul Europei prin Balcani si Ungaria, a fost primit de multi oficiali si analisti cu surprindere. Pentru Romania, singura tara din regiune care a refuzat constant, prin presedintele Traian Basescu, orice asociere cu South Stream, este o veste de doua ori buna. Pe de o parte, slabeste, chiar daca nu scapa de tot de impresurarea ruseasca, iar pe de alta, importanta ei energetica regionala creste.

INS: PIB, cu 1,8% mai mare decat in T2 2014 (date provizorii)

Produsul Intern Brut PIB) a fost, in trimestrul al treilea din acest an in termeni reali), mai mare cu 1,8% decat in trimestrul precedent, potrivit datelor provizorii publicate astazi de Institutul National de Statistica INS). Fata de acelasi trimestru din 2013, indicatorul a sporit cu 3,2% pe seria bruta si cu 3% pe cea ajustata sezonier.

Cea mai proasta scena de sex din literatura, in 2014, a fost scrisa de Ben Okri

Scriitorul nigerian Ben Okri a fost recompensat miercuri seara cu premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pe anul 2014 pentru un pasaj din romanul The Age of Magic in care a comparat efectul avut de mangaierea unui corp feminin de catre un barbat cu aprinderea unui bec electric.

Jamie Oliver te invata cum sa faci cea mai buna maioneza

Mi s-a taiat maioneza. Cum o dreg? Dar de ce mie nu-mi iese niciodata? Sa pun mustar? Lamaie? Pune capat acestor intrebari si urmareste sfaturile lui Jamie Oliver care te invata sa prepari cea mai buna maioneza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )