Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat sambata la Miercurea Ciuc - minus 23,6 grade Celsius

Hotnews Hotnews,
 Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat sambata la Miercurea Ciuc - minus 23,6 grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius, anunta Mediafax. Meteorologul Lajos Krisztina de la statia meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat ca minima acestei ierni in Harghita, de minus 23,6 grade Celsius, a fost consemnata dupa ora 04. 00 si a stagnat la aceeasi valoare timp de aproape doua ore, dupa care s-a instalat ceata si valorile termice au inceput sa urce foarte usor. continuă pe Hotnews

Ger cumplit: Cea mai scazuta temperatura din tara in aceata iarna, minus 23,6 grade la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius. Valoarea termina a fost consemnata la ora 04:00 si a stagnat.

Minus 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna: - 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost - 23,6 grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura din acest an a fost inregistrata la Vaslui

Orasul vasluian Negresti a fost polul frigului din Romania in cursul noptii de joi spre vineri, in conditiile in care mercurul termometrelor a coborat pana la minus 22 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata in acest an, transmite Mediafax.

E frig de-ngheata pietrele, la propriu. Minus 24 de grade la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura inregistrata anul acesta

E frig de-ngheata pietrele, la propriu, in centrul tarii. Mercurul din termometre a coborat in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la aproape -24 de grade. A fost cea mai scazuta temperatura.

Minus 22 de grade Celsius la Vaslui, cea mai scazuta temperatura inregistrata in acest an

Orasul vasluian Negresti a fost polul frigului din Romania in cursul noptii de joi spre vineri, in conditiile in care mercurul termometrelor a coborat pana la minus 22 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai.

Minus 22 de grade inregistrate la Vaslui, cea mai scazuta temperatura a acestei ierni

Noaptea de joi spre vineri a adus cele mai mici temperaturi ale acestei ierni, minima fiind inregistrata la Negresti, in judetul Vaslui, unde s-au inregistrat minus 22 de grade. De cealalta parte, cele mai.

Cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, a primit zero stele la testele de siguranta Ncap (VIDEO)

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian. Masina a fost.

Cea mai IEFTINA MASINA din lume, ZERO STELE la testele de siguranta Ncap

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The.

Cea mai ieftina masina din lume a primit zero stele la testele de siguranta

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian, citat de Mediafax .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )