Libnet.ro
UNICEF

23:46

Cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, a primit zero stele la testele de siguranta Ncap (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, a primit zero stele la testele de siguranta Ncap (VIDEO)

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian. Masina a fost. continuă pe B1

Cea mai IEFTINA MASINA din lume, ZERO STELE la testele de siguranta Ncap

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The.

Cea mai ieftina masina din lume a primit zero stele la testele de siguranta

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian, citat de Mediafax .

Cea mai proasta masina din istoria lumii, desemnata intr-o editie speciala Top Gear

BBC Knowledge va difuza luni, 3 februarie, de la ora 22:00, o editie speciala a seriei Top Gear in care Jeremy Clarkson si James May vor desemna Cea mai proasta masina din istoria lumii.

Cea mai scumpa masina vanduta in Marea Britanie a fost cumparata pentru 24 de milioane de lire sterline

Un Testa Rossa din 1957 a devenit cea mai scumpa masina vanduta in Marea Britanie, dupa ce la o licitatie un exemplar s-a vandut cu putin peste 24 de milioane de lire sterline, anunta The.

Ana Maria Stancu (Meteo Antena 1), vacanta in cel mai civilizat loc din lume

Ana Maria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Obsrvatorului Antenei 1, tocmai s-a intors dintr-o vacanta pe taramuri asiatice, vizitand Singapore si Thailanda. Primul stat este catalogat de ea drept cel mai civilizat loc din lume.

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Obligatiunile Ucrainei, in cea mai mare crestere din ultima luna

Obligatiunile Ucrainei au inregistrat, ieri, cea mai mare crestere din ultima luna, dupa ce premierul Mikola Azarov si-a prezentat demisia ca sa puna capat protestelor de strada din tara, din ultimele doua luni, care s-au soldat cu victime saptamana trecuta.

Liga I, locul zece in clasamentul celor mai bune campionate din lume in 2013

Liga I a urcat patru pozitii si a se afla pe locul 10 in clasamentul celor mai bune campionate de fotbal din lume in 2013. Topul a fost publicat, miercuri, de Federatia Internationala de Istorie si Statistica.

Economia britanica, in cea mai importanta crestere din 2007

Economia Marii Britanii a crescut cu 1,9% anul trecut, fata de 2012, aceasta fiind cea mai puternica rata de expansiune din 2007, generata de evolutia pozitiva din toate sectoarele, cu exceptia constructiilor.

Petitia Antenei 3, Basescu, demisia!, cea mai votata petitie din Romania

Petitia initiata de Antena 3, prin care cetatenii cer demisia presedintelui Traian Basescu, a ajuns cea mai votata din mediul on-line din Romania. in prezent, cererea a adunat 144. 077 de semnaturi si.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )