Libnet.ro
UNICEF

17:15

Minus 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Minus 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius. continuă pe Ziarul Bursa

Minus 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc.

Mercurul termometrelor a coborat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 23,6 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura a sezonului, la nivel national, transmite Agerpres. Potrivit datelor furnizate de meteorologul Lidia Gheorghies, de la Centrul Meteo Regional Targu Mures, aceasta valoare s-a inregistrat in jurul orei 4. 00, dupa care temperatura a inceput sa creasca usor. Valori scazute au fost consemnate si in celelalte localitati harghitene. La Joseni s-au .

Ger cumplit: Cea mai scazuta temperatura din tara in aceata iarna, minus 23,6 grade la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius. Valoarea termina a fost consemnata la ora 04:00 si a stagnat.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat sambata la Miercurea Ciuc - minus 23,6 grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius, anunta Mediafax. Meteorologul Lajos Krisztina de la statia meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat ca minima acestei ierni in Harghita, de minus 23,6 grade Celsius, a fost consemnata dupa ora 04. 00 si a stagnat la aceeasi valoare timp de aproape doua ore, dupa care s-a instalat ceata si valorile termice au inceput sa urce foarte usor.

UPDATE. - 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc, sambata dimineata.

UPDATE: Mercurul termometrelor a coborat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 23,6 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura a sezonului, la nivel national, conform Agerpres. ---- Meteorologii anunta o noua zi cu temperaturi negative in aproape toata tara. Cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, unde, in jurul orei 06. 00, se inregistrau -22 de grade Celsius, informeaza Digi 24. Si moldovenii se confrunta cu temperaturile scazute: la Piatra Neamt erau, sambata, .

E frig de-ngheata pietrele, la propriu. Minus 24 de grade la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura inregistrata anul acesta

E frig de-ngheata pietrele, la propriu, in centrul tarii. Mercurul din termometre a coborat in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la aproape -24 de grade. A fost cea mai scazuta temperatura.

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna: - 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost - 23,6 grade Celsius.

Minus 22 de grade Celsius la Vaslui, cea mai scazuta temperatura inregistrata in acest an

Orasul vasluian Negresti a fost polul frigului din Romania in cursul noptii de joi spre vineri, in conditiile in care mercurul termometrelor a coborat pana la minus 22 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai.

- 22 de grade Celsius la Miercurea Ciuc, sambata dimineata.

Meteorologii anunta o noua zi cu temperaturi negative in aproape toata tara. Cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, unde, in jurul orei 06. 00, se inregistrau -22 de grade Celsius, informeaza Digi 24. Si moldovenii se confrunta cu temperaturile scazute: la Piatra Neamt erau, sambata, -17 grade Celsius. La ora 07. 00, in Iasi, temperaturile indicau -14 grade Celsius, iar in Moldova temperaturile au mai urcat usor fata de intervalul precedent. Vremea ramane destul de rece pentru inceputul lunii .

Minus 22 de grade inregistrate la Vaslui, cea mai scazuta temperatura a acestei ierni

Noaptea de joi spre vineri a adus cele mai mici temperaturi ale acestei ierni, minima fiind inregistrata la Negresti, in judetul Vaslui, unde s-au inregistrat minus 22 de grade. De cealalta parte, cele mai.

Cea mai scazuta temperatura din acest an a fost inregistrata la Vaslui

Orasul vasluian Negresti a fost polul frigului din Romania in cursul noptii de joi spre vineri, in conditiile in care mercurul termometrelor a coborat pana la minus 22 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata in acest an, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )