Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

B1 B1,
Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai. continuă pe B1

Sinaia va avea cea mai inalta telegondola din Romania. Instalatia ajunge la 2.000 de metri

Reprezentantii Primariei Sinaia au demarat proiectul unei telegondole care sa asigure transportul turistilor de la 1. 400 de metri, altitudinea pana la care ajunge in prezent instalatia, pana la 2. 000 de metri. Investitia pentru cea mai inalta telegondola din Romania ajunge la 10 milioane de euro.

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

VIDEO. Cea mai rapida masina din lume este electrica. Atinge 100 km/h in sub 2 secunde!

Un model experimental a fost construit de o echipa de studenti de la Universitatea din Stuttgart, pentru a dobora recordul mondial, detinut anterior de niste studenti olandezi. Bolidul, similar unui kart, are u incredibila chiar si pentru un .

Sinteza Zilei. Cel mai sarac sat din Romania

O suta de kilometri de la Bucuresti catre Rosiori de Vede. Acolo e polul saraciei in Romania. in Necsesti, judetul Teleorman. 500 de locuitori cu peste 1. 000 de pensionari. Restul, tineri, copii, adulti.

Cea mai aglomerata insula din lume: cate persoane traiesc pe aceasta bucata de pamant unde nu exista cimitir si politie

Santa Cruz del Islote este o insula putin mai mare decat doua terenuri de fotbal, fiind considerata cea mai aglomerata bucata de pamant din lume. Situata pe coasta Caraibilor, la doua ore de mers cu barca de Columbia, pe insula se afla 90 de case, doua magazine, un restaurant si o scoala.

Partizan, despre Steaua: Este cea mai mare echipa din istoria Europei de Est

Site-ul oficial al lui Partizan gazduieste un articol despre Steaua, inaintea meciului direct de miercuri.

Boa de nisip, cel mai rar sarpe din Romania

Pana acum cativa ani nu s-a incumetat sa atinga un sarpe. Reptilele inca ii inspira teama, dar asta nu l-a impiedicat sa descopere o specie considerata disparuta la noi in tara. Doru Panaitescu a.

Nasterea unui copil, cea mai mare provocare din viata unui cuplu. Cum se schimba vechile relatii de prietenie ale parintilor

Nasterea unui copil este asteptata cu bucurie, dar si cu ingrijorare de catre tinerii parinti. Este si firesc, pentru ca venirea pe lume a micutului va schimba nu doar prioritatile parintilor si situatia lor financiara, ci va influenta si relatia lor cu vechii prieteni, care nu au copii. Uneori, aceste prietenii au de suferit, dar exista solutii pentru a merge mai departe si a pastra relatiile, spun psihologii.

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )