Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Colturi de rai romanesti, distruse

Romania este deferita Curtii de Justitie de la Luxemburg pentru constructia celor mai distructive microhidrocentrale din lume, in inima unor rezervatii naturale. Duminica, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, au.

Liviu Dragnea: il sprijin pe Robert Cazanciuc ca ministru al Justitiei. Nu as vrea sa mai vad politicieni ca vin sa-si dea cu parerea despre justitie

Presedintele interimar al PSD a declarat ca il sprijina pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, si ca nu vrea sa mai vada politicieni comentand dosare sau sentinte, scrie Digi 24. Declaratia lui Dragnea.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Cele mai importante evenimente din economie si business: bilantul ultimei saptamani

RO va prezinta un scurt bilant al celor mai importante evenimente economice si de business din ultima saptamana.

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,.

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Cele mai frumoase picioare din ultimul secol

Picioarele lungi si subtiri au fost admirate inca de acum 100 de ani. Iata ce modele, artiste si actrite celebre au facut furori prin sedinte foto si aparitii in filme si pe scena din 1915 incoace.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )