Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sinteza Zilei. Cel mai sarac sat din Romania

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Cel mai sarac sat din Romania

O suta de kilometri de la Bucuresti catre Rosiori de Vede. Acolo e polul saraciei in Romania. in Necsesti, judetul Teleorman. 500 de locuitori cu peste 1. 000 de pensionari. Restul, tineri, copii, adulti. continuă pe Antena3

Boa de nisip, cel mai rar sarpe din Romania

Pana acum cativa ani nu s-a incumetat sa atinga un sarpe. Reptilele inca ii inspira teama, dar asta nu l-a impiedicat sa descopere o specie considerata disparuta la noi in tara. Doru Panaitescu a.

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani

In cadrul celei de a sasea editii a Vidcon, CEO-ul YouTube Susan Wojcicki a anuntat o noua versiune a aplicatieipentru mobile. Daca sunteti un utilizator entuziast al aplicatiei YouTube sau, mai important decat atat, un creator de continut, noua versiune va reprezenta un motiv de bucurie. Ilustrata in imaginea de mai sus, aceasta iteratie este [] YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Si nici macar nu este prea reusit

Un american din San Diego, Todd Fassler, a capturat un sarpe cu clopotei si a zis ca cel mai nimerit ar fi sa faca si un selfie cu reptila. Doar ca sarpele n-a fost de acord si l-a muscat. Si astfel, Fassler a.

Cel mai cald an din istorie si cea mai caniculara luna de iunie din ultimii 135 de ani

Specialistii anunta ca 2015 este cel mai calduros an din istorie si ca va trebui sa ne obisnuim cu veri caniculare pentru ca in urmatorii ani este posibil sa avem parte tot de veri cu 40 de grade si putine.

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,.

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai.

FOTO. Cel mai ieftin supercar din lume. Poate fi depasit de o Dacia 1310 si e mai ieftin ca un Logan!

Mania masinilor supersport, mai ales in sezonul estival, ii poate face pe pasionatii din lumea auto sa recurga la gesturi extreme. Un chinez a cheltuit o suma mai mica decat pretul unei Dacii Logan pentru a-si construi propriul bolid.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,294 seconds )