Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cea mai tare aplicatie de agatat online te cupleaza cu bataile inimii

Antena3 Antena3,
 Cea mai tare aplicatie de agatat online te cupleaza cu bataile inimii

Daca banalul geste de swipe pe ecranul smartphone-ului vi s-a parut prea complicat pentru a folosi Tinder, in curand veti avea parte de varianta hands-free, scrie playtech. ro. Nu ati folosit niciodata Tinder?. continuă pe Antena3

Turing Phone, telefonul mai tare decat otelul, are un pret oficial si o data de lansare

Turing Phone ar putea fi un smartphone care sa schimbe industria sau un esec rasunator. Dupa primele informatii despre telefonul mai tare decat otelul, acum este aflata data la care il poti cumpara. Turing Phone este creatia Turing Robotic Industries si este promis drept un dispozitiv foarte rezistent si care sa-ti ofere o comunicare securizata, [] Turing Phone, telefonul mai tare decat otelul, are un pret oficial si o data de lansare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Viespea cu cea mai dureroasa intepatura din lume. Victimele isi doresc sa moara pentru a scapa de chin

Tarantula Hawk este o specie de viespe care are cea mai dureroasa intepatura din lume. Desi durerea tine doar cateva minute, iar veninul insectei nu este toxic, cei care au fost intepati declara ca suferinta este ingrozitoare si ca in acele momente isi doreau sa moara ca sa scape de chin.

in urma lor: cea mai mare Moschee din Europa

Se pare ca interesele politice si economice sunt peste limita rationalului national. Iar Romania poate deveni un santier pentru oricine are bani si idei. Scriam in articolul Neootomanismul turc prinde contur si la Bucuresti postat pe blogul Adevarul ca nu inteleg de ce se va construi cea mai mare Moschee din Europa la Bucuresti, de ce acum, de ce pe banii statului turc?.

Ellie White si fetita ei, cea mai induiosatoare fotografie!

Ellie White este o artista de succes, dar si o mamica extrem de fericita. Vedeta a postat astazi, pe retelele de socializare, cea mai induiosatoare fotografie in care apare alaturi de fetita ei, Alexis Maria.

HTC Aero ar putea fi telefonul cu cea mai buna camera

Cei de la HTC nu s-au bucurat de prea mult succes anul acesta cu modelul One M9. Pe langa procesorul Snapdragon 810 care incingea carcasa metalica la temperaturi periculoase, nici camera foto nu s-a dovedit a fi stralucita, in ciuda celor 20 de megapixeli. HTC Aero ar putea fi smartphone-ul care sa spele rusinea taiwanezilor. [] HTC Aero ar putea fi telefonul cu cea mai buna camera Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cramele Recas vor avea cea mai moderna linie de imbuteliere din Europa

Cramele Recas vor avea cea mai moderna linie de imbuteliere din Europa, prin care isi va dubla capacitatea, de la 4. 000 de butelii pe ora la 8. 000 pe ora, ajungand pana la circa 19 milioane de litri de vin anual.

in Germania s-au inregistrat la sfarsitul saptamanii 40,3 grade Celsius: Este cea mai ridicata temperatura din 1881

Temperaturi record in Germania in weekendul care tocmai s-a incheiat. termomentrele au indicat 40,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din 1881, cand au inceput sa fie arhivate valorile inregistrate pe.

Fotbal feminin. Cine e cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015

Carli Lloyd, care a inscris o tripla in finala castigata de selectionata SUA in fata reprezentativei Japoniei 5-2), a fost desemnata, duminica, cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015 de catre.

Pietele europene, in cea mai rea saptamana din 2015

Bursele europene au urmat un curs descendent vineri, incheind cea mai proasta saptamana din acest an, in conditiile in care investitorii asteptau rezultatul referendumului din Grecia, desfasurat ieri.

FOTO Amintiri din Epoca de Aur. Unde se vindea cea mai buna inghetata, cum se petrecea la birou si ce gaseai la Plimba tava

La 25 de ani de la caderea comunismului, imaginile din Epoca de Aur inca mai trezesc nostalgii. Cea mai buna inghetata pe care o gaseai la chioschiurile de la orice colt de strada, preparatele de la Gospodina, sticlele cu lapte pentru care se statea de cu seara la cozi interminabile si iesirile la terase alaturi de prieteni sunt doar cateva dintre amintiri.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )