Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cei doi agresori ai politistilor din Stanesti, arestati pentru 30 de zile

România Liberă România Liberă,
Cei doi agresori ai politistilor din Stanesti, arestati pentru 30 de zile

Cei doi agresori implicati in conflictul de duminica din localitatea Stanesti, unul de 23 si celalal. continuă pe România Liberă

Atacatorii politistilor din Giurgiu au fost prinsi. La domiciliul acestora se cauta arme albe

Cei doi tineri din judetul Buzau care au fugit, duminica, dupa ce au amenintat politistii in plina strada, in comuna Stanesti, au fost prinsi. Ei au fost retinuti pentru 24 de ore, luni dimineata.

Kelly Clarkson si Brandon Blackstock divorteaza. Cei doi au impreuna doi copii (VIDEO)

Kelly Clarkson n-a reusit sa isi traiasca propriul fericiti pana la adanci batraneti alaturi de Brandon Blackstock, cu care este casatorita de sase ani de zile. Cei doi se afla in prezent in pr.

Mihai Albu: Designerul a depus plangere penala impotriva fostei sale sotii, Iulia Albu. Cei doi se afla in plin razboi

De la inceputul pandemiei, Iulia Albu refuza sa isi lase fiica sa-l vada pe tatal ei, iar din acest motiv cei doi sunt din nou la cutite. Mihai Albu si-a vazut fiica o data, timp de o ora in ultimele trei.

VIDEO Cei doi barbati care au amenintat politistii si au reusit sa fuga cu catusele la maini au fost retinuti in Gorj

Doi tineri din judetul Buzau au fugit, duminica, dupa ce au amenintat si scuipat politistii in plina strada, in comuna Stanesti, judetul Gorj. Cei doi au fost prinsi si retinuti pentru 24 de ore, luni dimineata, transmite corespondentul Mediafax.

Prima-doamna ucraineana Olena Zelenska, contaminata cu noul coronavirus. Presedintele si cei doi copii ai cuplului, testati negativ

Prima Doamna ucraineana Olena Zelenska a anuntat vineri ca a fost testata pozirtiv cu noul coronavirus, la o zi dupa inregistrarea unui varf de contaminari in aceasta fosta republica sovietica, dupa iesirea din izolare, relateaza AFP.

Licitatie de peste 43 milioane de lei in Sectorul 4 din Bucuresti: Dezinfectanti pentru maini, in scopul prevenirii raspandirii COVID-19

Primaria Sectorului 4, condusa de Daniel Baluta PSD), a demarat o licitatie deschisa pentru incheierea unui acord cadru pe 2 ani pentru achizitia de dezinfectanti pentru maini, in scopul prevenirii raspandirii COVID-19, contract in valoare estimata de 43 milioane de lei fara TVA), potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Beneficiarii acestei achizitii sunt mai multe autoritati din Sectorul 4, precum directiile subordonate primariei si unitatile de invatamant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )