Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cei doi soti care l-au accidentat pe politistul aflat in misiune, arestati preventiv

Adevărul Adevărul,
Cei doi soti care l-au accidentat pe politistul aflat in misiune, arestati preventiv

Cei doi baimareni care au accidentat un politist aflat in timpul unei misiuni au fost retinuti, ieri, pentru 24 de ore, iar azi, cei doi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Ei sunt acuzati de ultraj. continuă pe Adevărul

Supararile din familie se uita greu. Un tanar s-a certat cu fostul socru, iar cei doi au ajuns sa se tamponeze cu masinilein trafic

Un barbat de 25 de ani si unul de 42 de ani au fost protagonistii unui incident deloc amuzant in trafic. Cei doi s-au tamponat cu masinile si doar o minune a facut ca peripetia sa nu se incheie cu o tragedie. Politistii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Accident de munca la Baile Herculane. Doi topografi care faceau masuratori au murit, dupa ce s-ar fi intoxicat cu sulf

Doi topografi care faceau masuratori intr-o grota din Baile Herculane, judetul Caras-Severin, au fost gasiti morti, joi. Din primele cercetari reiese ca barbatii s-ar fi intoxicat cu sulf.

Cosmin Olaroiu intra in GURA lui Becali. O persoana apropiata latifundiarului strica prietenia intre cei doi

Virgil, varul lui Gigi Becali, a fost dat in judecata de Cosmin Olaroiu din cauza unei sume de bani pe care nu i-a restituit-o antrenorului. Acesta din urma va trebui sa mai astepte, insa, pan.

inceputul de an aduce surprize in show-biz! Nimeni NU ar fi crezut ca cei doi SUNT IUBITI! (FOTO)

Un nou cuplu in show-biz! O cunoscutad e la noi se iubeste cu turcul care a obtinut locul 4 la Eruovision. Dupa lansarea piesei Billionera, Otilia Bruma s-a bucurat de succes atat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )