Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cei mai buni specialisti Microsoft Office se gasesc in scolile din Romania. Un elev bucurestean, castigator la nivel mondial

Hotnews Hotnews,
 Cei mai buni specialisti Microsoft Office se gasesc in scolile din Romania. Un elev bucurestean, castigator la nivel mondial

Unii dintre cei mai buni specialisti de Microsoft Office invata in scolile din Romania, dupa cum o demonstreaza rezultatele unei competitii modiale de acest gen, organizate de Certiport si al carei mare premiu a fost castigat de un elev dintr-un liceu bucurestean - lucru ce ar putea atrage atentia in special angajatorilor straini, care platesc in afara multi bani pentru astfel de specialisti. continuă pe Hotnews

RETETA BURGER. Cum se prepara cei mai buni burgeri

Stiati ca in spatele unui burger se ascunde o intreaga filosofie? Chef John are grija de fiecare data, ca in emisiunea Numai de bine, sa vina cu informatii si ponturi foarte importante pentru.

Bianca Dragusanu si Victor Slav, cei mai eleganti invitati de la cununia civila a lui Bogdan Vladau si a iubitei sale (FOTO)

Bogdan Vladau si iubita sa Gina Chirila si-au unit destinele, luni, la starea civila. Alaturi de ei au fost aproape familiile si cei mai apropiatia prieteni, nelipsiti fiind Victor Slav si Bianca.

A incetat din viata unul dintre cei mai apreciati oameni din radio (FOTO)

Tim Homer, unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Noua Zeelanda a murit la 43 de ani. Acesta a murit in acest weekend dupa ce s-a brabusit brusc, iar disparitia sa i-a surprins pe toti cei.

A murit Norocel Ciorascu, unul dintre cei mai importanti lideri sindicali din Mehedinti

Rafael Norocel Ciorascu conducea de mai multi ani filiala din Mehedinti a Confederatiei Sindicale Cartel Alfa si era unul din cei mai vocali lideri de sindicat din judet.

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume.

Salariul mediu net din iunie: 2.380 lei, mai mare cu 302 lei fata de iunie 2016. Printre cei mai castigati salariati sunt cei din administratia publica, ale caror salarii nete au urcat intr-un an cu aproape 720 de lei

Salariul mediu net din luna iunie a fost de 2. 380 lei, in crestere fata de luna mai cu 17 lei, au transmis luni oficialii Institutului National de Statistica. Atat cele mai mari cat si cele mai mici salarii au ramas cele din ITC 5. 853 lei) si respectiv cele din hoteluri si restaurante 1. 400 lei). In sectorul bugetar s-au inregistrat cresteri ale salariilor fata de luna precedenta in administratia publica +1,1%) si sanatate si asistenta sociala +0,5%). Castigul salarial mediu net a scazut in invatamant -1,1%) comparativ cu luna precedenta. Fata de anul trecut, cei mai castigati sunt salariatii din extractia petrolului ale caror salarii medii au crescut cu aproape 740 de lei, urmati de cei din administratia publica si din sanatate, ale caror salarii au crescut cu peste 700 de lei.

Modificarea majora a platii TVA naste controverse: Cei mai mari investitori romani si straini avertizeaza ca firmele vor avea probleme de cash-flow

Intentia Guvernului de a schimba modalitatea de colectare a TVA si institutirea platii defalcate a TVA vor produce probleme in fluxul de numerar cash-flow) al firmelor, dar si blocaje administrative, avertizeaza Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), o organizatie care grupeaza cei mari investitori economici - romani si straini.

Examenul pentru permisul auto le da batai de cap romanilor: Cei mai slabi soferi sunt in judetul Iasi

In primele sase luni, cel mai mare grad de promovare a fost la Braila 83,17%) si la Hunedoara 82,81%), iar cel mai mic a fost la Iasi 26,53%).

Campanie Europol, cu ilustrate de vara pentru cei mai cautati infractori din Europa: Dragi infractori, nu mai fugiti de lege. Politia va vrea in tara, vara asta!

Agentia politiilor europene Europol a inceput o campanie pentru prinderea celor mai cautati infractori din Europa, in care este implicata si Politia Romana, publicand pe site-ul www. eumostwanted. eu carti postale cu mesaje inedite, insotite de informatii despre cei cautati, care pot fi distribuite pe retelele de socializare, noteaza News. ro. Pe lista celor mai cautati infractori din Europa se afla si doi cetateni romani, condamnati la mai multi ani de inchisoare pentru inselaciune, uz de fals si spalare de bani si, respectiv, pentru trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism.

Campanie cu haz a Europol. Cum incearca agentia sa prinda cei mai cautati infractori din Europa (FOTO)

Campanie inedita a Europol. Agentia trimite carti postale cu haz celor mai cautati oameni din Europa, prin care le cere sa se intoarca acasa. De exemplu, Gheorghe Clapon trebuie sa ispaseasca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )