Libnet.ro
UNICEF

08:00

RETETA BURGER. Cum se prepara cei mai buni burgeri

Antena3 Antena3,
RETETA BURGER. Cum se prepara cei mai buni burgeri

Stiati ca in spatele unui burger se ascunde o intreaga filosofie? Chef John are grija de fiecare data, ca in emisiunea Numai de bine, sa vina cu informatii si ponturi foarte importante pentru. continuă pe Antena3

Gigantii din bricolaj, despre cea mai mare tranzactie a momentului: Cei mai buni raman, dar nu mi-as dori ca doar ,,Usain Bolt sa fie pe pista de atletism. Urmeaza intrarea Castorama in Romania?

Tranzactia dintre Kingfisher si Praktiker a luat prin surprindere multi actori din piata locala de bricolaj, insa exact cum insusi Omer Susli, proprietarul Praktiker, spunea in urma urma cu doi ani de zile vor mai urma consolidari in.

A murit Norocel Ciorascu, unul dintre cei mai importanti lideri sindicali din Mehedinti

Rafael Norocel Ciorascu conducea de mai multi ani filiala din Mehedinti a Confederatiei Sindicale Cartel Alfa si era unul din cei mai vocali lideri de sindicat din judet.

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume.

Campanie Europol, cu ilustrate de vara pentru cei mai cautati infractori din Europa: Dragi infractori, nu mai fugiti de lege. Politia va vrea in tara, vara asta!

Agentia politiilor europene Europol a inceput o campanie pentru prinderea celor mai cautati infractori din Europa, in care este implicata si Politia Romana, publicand pe site-ul www. eumostwanted. eu carti postale cu mesaje inedite, insotite de informatii despre cei cautati, care pot fi distribuite pe retelele de socializare, noteaza News. ro. Pe lista celor mai cautati infractori din Europa se afla si doi cetateni romani, condamnati la mai multi ani de inchisoare pentru inselaciune, uz de fals si spalare de bani si, respectiv, pentru trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism.

Campanie cu haz a Europol. Cum incearca agentia sa prinda cei mai cautati infractori din Europa (FOTO)

Campanie inedita a Europol. Agentia trimite carti postale cu haz celor mai cautati oameni din Europa, prin care le cere sa se intoarca acasa. De exemplu, Gheorghe Clapon trebuie sa ispaseasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )