Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cei mai buni sportivi din judet vor fi recompensati in cadrul Galei Sportului Buzoian

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni sportivi din judet vor fi recompensati in cadrul Galei Sportului Buzoian

Cei mai buni sportivi ai judetului Buzau vor fi premiati pentru performantele obtinute in acest an in cadrul Galei Sportului Buzoian. Evenimentul, devenit deja traditie, este organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Clubul Sportiv Municipal. continuă pe Adevărul

Gala de premiere a celor mai buni sportivi ai judetului Mehedinti

Emotii pentru sportivii mehedinteni. Joi, 18 decembrie, va avea loc decernarea premiilor celor mai buni 10 sportivi ai judetului Mehedinti.

Kobe Bryant, peste Michael Jordan. Jucatorul lui Lakers a urcat pe locul trei in topul celor mai buni marcatori din istoria NBA

Kobe Bryant a depasit recordul lui Michael Jordan si a urcat pe locul trei in topul celor mai buni marcatori din istoria NBA, dupa Kareem Abdul Jabbar si Karl Malone. Bryant, la al 19-lea sezon in baschetul.

Ai carte, ai parte. Cei mai multi someri din Maramures au patru sau opt clase

Proverbul potrivit caruia ai carte, ai parte se aplica din plin in cazul judetului Maramures. O demonstreaza statisticele care exista la nivel de judet Maramures in ceea ce priveste numarul celor aflati in cautarea unui loc de munca.

Statistici Liga I: Otelul, echipa cu cei mai multi jucatori in tur, Petrolul, magnet de jucatori straini

Otelul Galati este echipa care a folosit cei mai multi jucatori in turul campionatului, cu un total de 33 de sportivi. Cele 18 cluburi din Liga 1 au folosit in aceasta perioada 465 de fotbalisti.

Cine a fost aleasa cea mai fascinanta persoana din lume in anul 2014

Amal Clooney, sotia actorului George Clooney, a fost desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014, informeaza Mediafax.

Cum au facut chinezii cel mai subtire telefon din lume. Povestea ingineriei din Vivo X5 Max

Vivo X5 Max are toate sansele sa incheie anul cu titlul de cel mai subtire telefon din lume. A avut rivali, darniciunul ca el. Iata cum arata in interior acest smartphone. Vivo X5 Max vine sa culeaga lauriisubtirimii sale dupa modele precum Gionee Elife S5. 1, ajuns in Romanis sub numele Allview X2 Soul, si Oppo R5. Primul are 5,55 mm grosime, al doilea ajunge la 4,85 mm si Vivo X5 Max are doar 4,75 mm. Mai nou, compania a vrut [].

Cursul BNR a crescut la cel mai ridicat nivel din aproape noua luni

Cursul de referinta pentru euro anuntat de BNR a crescut cu aproape 1,5 bani, la 4,4788 lei/euro, cel mai ridicat nivel din aproape noua luni, iar cel al francului a ajuns la maximul ultimilor doi ani, in contextul unui trend de depreciere a monedelor.

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1 e banuit ca a dat cea mai mare mita din Romania

Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania la concurenta cu Ion Tiriac, este banuit ca ar fi dat o mita uriasa pentru a scapa de un dosar penal.

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, anunta la randul sau ca nu va mai face parte din viitorul Guvern: Portofoliul se va alipi la Economie si va fi condus politic

Ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat sambata, pe Facebook, ca, in structura viitorului Guvern, portofoliul IMM-urilor se va alipi la Economie si va fi condus politic. Astfel, el nu va mai face parte din noul Executiv. Guvernul viitor va contine numai oameni politici. Eu nu sunt om politic, sunt un tehnocrat, a scris Jianu. Reamintim ca si ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat sambata, intr-o postare pe Facebook, plecarea sa din Guvern.

Nicolescu nu va mai face parte din guvern: Ponta isi doreste un ministru politic la Economie

ACTUALIZARE 17:02 Jianu isi anunta si el retragerea din Guvern *Ministerul pentru IMM va fi alipit de Economie Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat ca portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi condus politic, motiv pentru care el nu va mai face parte din Guvern, nefiind un om politic, ci un tehnocrat, potrivit unui mesaj publicat pe contul sau de Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )