Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gala de premiere a celor mai buni sportivi ai judetului Mehedinti

Adevărul Adevărul,
Gala de premiere a celor mai buni sportivi ai judetului Mehedinti

Emotii pentru sportivii mehedinteni. Joi, 18 decembrie, va avea loc decernarea premiilor celor mai buni 10 sportivi ai judetului Mehedinti. continuă pe Adevărul

Cei mai buni sportivi din judet vor fi recompensati in cadrul Galei Sportului Buzoian

Cei mai buni sportivi ai judetului Buzau vor fi premiati pentru performantele obtinute in acest an in cadrul Galei Sportului Buzoian. Evenimentul, devenit deja traditie, este organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Clubul Sportiv Municipal.

Kobe Bryant, peste Michael Jordan. Jucatorul lui Lakers a urcat pe locul trei in topul celor mai buni marcatori din istoria NBA

Kobe Bryant a depasit recordul lui Michael Jordan si a urcat pe locul trei in topul celor mai buni marcatori din istoria NBA, dupa Kareem Abdul Jabbar si Karl Malone. Bryant, la al 19-lea sezon in baschetul.

Vladimir Putin, pe primul loc in topul celor mai influente personalitati ale anului 2014

Vladimir Putin se afla pe primul loc in topul celor mai influente si marcante personalitati ale anului 2014, potrivit clasamentului stabilit de Frace Presse. in contextul conflictului ucrainean, relatiile.

REVISTA PRESEI: Unde se situeaza Romania in topul celor mai militarizate tari

Adevarul arata unde se situeaza Romania in topul celor mai militarizate tari. Capital explica cum a scos guvernul un deficit mic si a convins FMI. Gandul prezinta bilantul autostrazilor facute de Guvernul Ponta in 2014. Ziarul Financiar vorbeste despre prima zi a bugetului pe 2015. Hotnews publica strategia autostrazilor in varianta finala a Master Planului. Wall-Streeet publica un interviu cu regele biscuitilor. Ziare. com scrie ce n-a vrut sa stie si sa faca Guvernul la prezidentiale. Iar ProSport spune ca Galca a cedat dupa meciul de joi seara.

LISTA celor mai mari despagubiri acordate de Restituirea Proprietatilor: Ginerele presedintelui Basescu, nepotul lui Gigi Becali si Stelu, printre beneficiari

Cele mai mari 30 de despagubiri acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) insumeaza peste 4,6 miliarde de lei circa 1,05 miliarde de euro), printre cei care au primit titluri de depagubire numarandu-se unul dintre ginerii lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, omul de afaceri Gheorghe Stelian zis Stelu, precum si unul dintre nepotii omului de afaceri Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Ghidul celor mai bune petreceri de Revelion 2015 pe litoral

Mai sunt mai putin de trei saptamani pana la marea petrecere de revelion si hotelierii de pe litoral nu stau deoparte. Unitatile de cazare care au ales sa-si deschida portile pentru mini-vacanta dintre Craciun si Anul Nou vin cu oferte tentante. Adevarul a facut lista cu cele mai bune petreceri de la mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )