Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai mari mafioti din istorie

Adevărul Adevărul,
Cei mai mari mafioti din istorie

Numele celor mai mari mafioti din istorie a produs teama in randul celor care traiau in apropierea lor, iar cei aflati la distanta i-au privit de multe ori ca personaje negative din povesti, cu toate ca actiunile lor criminale aratau ca traiesc in lumea reala. continuă pe Adevărul

Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Vezi in slide-urile urmatoarele care sunt cele mai mari companii din domenii precum farma, auto, utilitati, energie sau ITC, pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Cele mai mari greseli din cele mai mari filme hollywoodiene: erori care au ramas in istoria cinematografiei

Unele dintre cele mai apreciate filme din istoria cinematografica, care au avut bugete de productie uriase si un succes comercial pe masura, au si o multime de greseli si inexactitati.

HARTA Orase din Romania cu aeroport. De unde isi iau zborul cei mai multi pasageri romani si straini

Romania are 16 aeroporturi internationale in 15 dintre cele mai mari orase din Romania, insa autoritatile promit de mai multi ani construirea unora noi, in regiuni ramase neacoperite, dar si modernizarea celor in prezent functionale. Adevarul va propune o trecere in revista a oraselor din Romania cu aeroport, dar si a celor care in viitor ar putea avea unul.

Cei mai vrednici cititori din penitenciarele Republicii Moldova

Mai mult din cauza conditiei lor, detinutii din inchisorile Republicii Moldova se dovedesc fideli cartilor tiparite. Toate cele 17 penitenciare din Republica Moldova sunt dotate cu sali de biblioteca, care scot la iveala statistici interesante despre obiceiurile de lectura ale detinutilor.

Doliu in invatamantul buzoian. A murit Petru Pria, unul dintre cei mai apreciati profesori de sport din Ramnicu Sarat

Invatamantul buzoian este mai sarac, dupa decesul unuia dintre cei mai apreciati dascali din Ramnicu Sarat. Petru Pria, profesor de educatie fizica si unul dintre putinii antrenori de oina ai Buzaului, a incetat din viata, sambata dimineata, in urma unor complicatii cardiace. Zeci de mesaje de condoleante au umplut pagina de Facebook a Liceului Teortetic Stefan cel Mare, unde a predat aproape trei decenii.

Catalin Botezatu il aduce in Romania pe unul dintre cei mai sexy barbati

Catalin Botezatu il aduce in Romania pe unul dintre cei mai sexy barbati! Este vorba despre italianul Mariano Di Vaio, fost model si in prezent unul dintre cei mai renumiti bloggeri de moda masculina! .

Anii de domnie ai imparatului Vlasov. Decaderea unuia dintre cei mai cunoscuti sforari ai Romaniei postdecembriste

Mihail Misu Vlasov a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi dupa ce a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Cel supranumit imparatul are un istoric plin de actiuni controversate fiind considerat unul dintre cei mai abili sforari ai Romaniei postdecembriste.

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

Turistii de pe litoral vor scoate mai multi bani din buzunar

Incepand din acest week-end, turistii care merg la mare vor scoate mai multi bani din buzunar. S-a terminat perioada reducerilor si a programelor speciale, iar hotelierii vor majora treptat tarifele pana la.

Cea mai seducatoare femeie din lume! Din ce este compusa!

Cea mai seducatoare femeie din lume a imprumutat trasaturi fizice de la mai multe vedete feminine internationale. Iata cum a fost realizat portretul celei in fata careia barbatii nu pot rezista.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )