Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai mici PINGUINI din LUME protejati de un tunel! Pe unde circula pentru a nu fi calcati de masini (VIDEO)

B1 B1,
Cei mai mici PINGUINI din LUME protejati de un tunel! Pe unde circula pentru a nu fi calcati de masini (VIDEO)

Cei mai mici pinguini din lume sunt protejati de un tunel pentru a nu fi calcati de soferii care merg cu viteza. Micile animalute se expuneau mereu riscului de a fi striviti de un autoturism, asa ca. continuă pe B1

Protestul biciclistilor: Zero strazi accesibile pentru persoanele cu dizabilitati, zero piste pentru biciclete. Primaria Capitalei, probabil cea mai incompetenta administratie din lume

Zero strazi accesibilizate pentru persoanele cu dizabilitati si zero metri de piste pentru biciclete, acesta este mesajul transmis de sutele de biciclisti care s-au adunat, sambata, la intrarea in Parcul Herastrau, pentru a protesta fata de lipsa de implicare a Primariei Capitalei fata de nevoile cetatenilor. Totodata, acestia au etichetat Primaria Capitalei drept probabil cea mai incompetenta administratie din lume.

FOTO Actrita Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pentru a cincea oara: Sunt extrem de flatata

Actrita americana Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pe anul 2017, obtinand pentru a cincea oara acest trofeu atribuit in fiecare an de editorii revistei People, stabilind cu aceasta ocazie un nou record, relateaza News. ro.

Ea a fost declarata cea mai frumoasa femeie din lume in 2017. Secretele unui bun regim

Revista People a desemnat-o anul acesta pe Julia Roberts drept cea mai frumoasa femeie din lume. Este pentru a cincea oara cand primeste acest titlu. Actrita avea doar 23 de ani, atunci cand a.

Julia Roberts desemnata a cincea oara Cea mai frumoasa femeie din lume de Revista People! Ce mesaj i-a transmis lui George Clooney (FOTO)

Celebra actrita americana de la Hollywood, de origine americanaJulia Robertsa primit titlul de cea mai frumoasa femeie din lume pe anul 2017, primind acest titlu pentru a cincea oara.

Veste CUMPLITA pentru lumea medicala! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Romania a murit (FOTO)

Doctorul Paul Patrascu, profesorul universitar, s-a stins din viata numai 52 de ani. Avea o cariera profesionala de exceptie, tata a doi copii si era apreciat si respectat de toti cei din jurul sau. Desecul.

Cel mai bogat om din lume nu este Bill Gates. Indiciile care il paseaza pe Putin deasupra tuturor miliardarilor

Valoarea averii presedintelui rus a fost mult timp subiect de curiozitate in intreaga lume, fiind aproape imposibil de descifrat. Conform zvonurilor, ar fi distribuita intr-o retea secreta de.

Julia Roberts a ramas pretty woman: actrita a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume in 2017

Actrita americana Julia Roberts, in varsta de 49 de ani, a fost desemnata pentru a cincea oara cea mai frumoasa femeie din lume, titlu atribuit in fiecare an de editorii revistei People.

Cantarea o jumatate de tona, dar a schimbat ceva in viata ei. Cum a reusit sa slabeasca cea mai grasa femeie din lume

Eman Ahmed, din Egipt, era cea mai grasa femeie din lume. Dupa ce a suferit o operatie bariatrica in India a ajuns sa cantareasca 250 de kilograme, jumatate din greutatea pe care o avea inainte.

Elevii olandezi, cei mai multumiti la scoala; cei din Turcia, cei mai nefericiti

Elevii din Olanda sunt cei mai multumiti de activitatea de la scoala, in timp ce semenii lor din Turcia sunt cei mai putin fericiti, potrivit concluziilor publicate miercuri ale unui studiu care a evaluat calitatea vietii a peste jumatate de milion de elevi din zeci de tari. , potrivit Agerpres.

Unul dintre cei mai importanti afaceristi din Vaslui si trei directori, condamnati pentru fraude cu fonduri europene

Ciprian Safir, administratorul societatii Conbetas din Vaslui, a fost condamnat joi, 20 aprilie, de Tribunalul Iasi intr-un dosar ce vizeaza fraude cu fonduri europene la proiect derulat de comuna Mironeasa, din judetul Iasi. Alaturi de Safir a fost condamnat si directorul executiv al Directiei Tehnic, din cadrul Consiliului Judetean Vaslui, precum si directorul general, respectiv directorul tehnic al SC Lucrari Drumuri si Poduri LDP) Vaslui.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2276 seconds )