Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cei mai tineri parinti din lume: copii care au nascut la varste foarte fragede, cel mai tanar tatic avand doar 9 ani

Adevărul Adevărul,
Cei mai tineri parinti din lume: copii care au nascut la varste foarte fragede, cel mai tanar tatic avand doar 9 ani

Cei mai tineri parinti din lume. Multi tineri care devin parinti la varste foarte fragede nu provin din familii sarace sau din comunitati care promoveaza acest stil de viata. Ei fac parte din familii normale si locuiesc in tari dezvoltate, civilizate. Chiar daca s-au trezit intr-o postura neobisnuita pentru varsta lor, acesti adolescenti au ales sa ramana impreuna si sa-si creasca copilul. continuă pe Adevărul

Un castel din Franta, cea mai scumpa proprietate din lume! S-a vandut pentru 301 milioane dolari!

Castelul Louis XIV a fost construit recent in anul 2011), insa da impresia unei locuinte din secolul al XVII-lea. Proprietatea de langa Paris a devenit acum cea mai scumpa casa din lume dupa ce s-a vandut cum suma de 301 milioane de dolari.

Cei mai mari consumatori de alcool din lume: locuri fruntase ocupate de Romania si de Republica Moldova

Cei mai mari consumatori de alcool din lume. Conform celui mai recent raport oferit publicitatii de Organizatia Mondiala a Sanatatii, Romania ocupa un loc, din pacate, fruntas, in topul tarilor cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor. Si cum in perioada Sarbatorilor consumul de alcool creste substantial, este necesar sa reamintim cum se prezinta Romania la nivel mondial, in aceasta privinta.

Ieftin si sanatos. Cum faci acasa cei mai gustosi biscuiti din 5 ingrediente

Cei mai buni biscuiti se fac in casa. Simpli, sarati, care se prepara rapid, cu ingredient putine, si care sunt foarte gustosi. Pot fi consumati ca si aperitiv, iar avantajul este ca se pastreaza proaspeti cateva zile intr-o cutie metalica si nu se compara cu cei care se gasesc pe rafturile magazinelor.

Cea mai flexibila femeie din lume apare in pozitii incredibile intr-un calendar pentru anul 2016

O fosta gimnasta din Rusia, Zlata, care figureaza in Cartea Recordurilor ca cea mai flexibila femeie din lume, a lansat un calendar pentru 2016, fiecare fila prezentand-o intr-o ipostaza sexy, insa in pozitii demne de o controsionista de talie mondiala.

inca un an bun pentru cinematrografie: cele mai anticipate filme din 2016

Am hotarat deja ca anul 2015 a fost unul excelent pentru filme, iar asta in conditiile in care Star Wars nu a fost inca lansat. Nici urmatorul an nu pare ca se va lasa mai prejos, iar lista cu cele mai anticipate filme din 2016 pe care am pregatit-o va va confirma asta. Cele mai [].

Radu Papoe, unul dintre cei mai bine cotati tineri tenismeni din Romania

Radu Papoe este unul dintre cei mai selectati la Nationala, dar si unul dintre cei mai talentati tineri tenismeni la categoria U13. Radu, tenismen legitimat la CS Targoviste, a fost convocat pentru selectia nationala de toamna, criteriu important pentru participarea la turneele de obiectiv ale F. pe anul 2016.

Presedintele Daimler vrea sa numeasca directori mai tineri in fruntea companiei

Presedintele Daimler, Manfred Bischoff, are in plan sprijinirea numirii unor directori mai tineri la conducerea companiei, in conditiile in care seful de vanzari al constructorului auto, Ola Kaellenius 46 de ani), are cele mai mari sanse sa fie desemnat viitorul director general al companiei, insa din 2019, transmite Reuters.

Homefinders: IT-istii si bancherii, cei mai interesati de o noua locuinta. Ce se intampla cand confortul primeaza pretului de achizitie. Este un semn bun?

Angajatii din IT, dar si bancherii sunt printre cei mai interesati clienti cand vine vorba de achizitia unei noi locuinte, dar cel mai interesant este ca asistam la o schimbare in ceea ce priveste decizia de cumparare a unui bun imobiliar ceea ce face ca materialele de constructie folosite, precum si confortul locuintei sa primeze pretului de achizitie, arata o analiza a HomeFinders, companie de consultanta dedicata cumparatorilor.

Homefinders: IT-istii si bancherii, cei mai interesati de o noua locuinta. Ce se intampla cand confortul primeaza pretului de achizitie. Este un semn bun?

Angajatii din IT, dar si bancherii sunt printre cei mai interesati clienti cand vine vorba de achizitia unei noi locuinte, dar cel mai interesant este ca asistam la o schimbare in ceea ce priveste decizia de cumparare a unui bun imobiliar ceea.

Cine sunt cei mai buni GIMNASTI ai anului 2015

Larisa Iordache si Marian Dragulescu au fost declarati, joi, cei mai buni gimnasti la disciplina artistica in anul 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )