Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cel mai bun ghiveci calugaresc de legume

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun ghiveci calugaresc de legume

Pentru unii azi e zi de post, iar aceasta reteta de cel mai bun ghiveci calugaresc de legume va fi apreciata. La fel de binevenita este si pentru vegetarieni, dar si pentru cei care vor, macar pentru o zi, sa renunte la carne. continuă pe Adevărul

Antoine Griezmann a fost un pericol pentru portile adverse in fiecare meci jucat. Francezul, desemnat cel mai bun fotbalist al turneului final

Exista si francezi fericiti dupa Euro. Atacantul Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la turneul final de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA, condusa de fostul international.

FOTO. Britanicii regreta plecarea lui Cameron: A fost cel mai bun prim-ministru din acest secol

David Cameron a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare stand in fotoliu cu pisica sa, deasupra careia a scris simplu Proof. in doar 30 de minute s-au adunat peste 20000 de like-uri, 2000 de share-uri si peste 2000 de comentarii, aproape toate elogioase si pline de regrete pentru ca a renuntat la functia de premier al Marii Britanii.

Luciano Moggi lauda transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina: E cel mai bun transfer al sezonului in Serie A. Credeti-ma, este un jucator mare

Luciano Moggi, fostul conducator al clubului italian Juventus, a declarat, miercuri, ca transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanta la Fiorentina este cea mai buna mutare facuta de formatia de pe Artemio Franchi in acest sezon, conform site-ului SportItalia.

Cel mai bun din lume: Cristiano Ronaldo isi petrece vacanta la Ibiza impreuna cu un roman. Cum s-au fotografiat cei doi (FOTO)

Dupa ce a devenit campion european cu Portugalia, Cristiano Ronaldo a ales sa mearga in Ibiza sa sarbatoreasca titlul mult visat. inainte de a-si relua pregatirea la Real Madrid, Ronaldo a mers la.

Performanta romaneasca la Euro 2016: cel mai bun pasator al tricolorilor e depasit de opt portari. Avem toate cifrele

Euro 2016 s-a terminat de trei zile si au trecut 24 de zile de la ultimul meci jucat de Romania in competitie, insa tot apar date care redau dimensiunea prestatiei rusinoase pe care tricolorii au avut-o in Franta.

Derivatul pe aur, din nou, cel mai speculat pe piata futures

La Sibex, sedinta de la mijlocul saptamanii se anunta una peste predecesoarele sale, datele culese la ora 17. 15 indicand un rezultat mai bun, comparativ cu zilele de luni si marti la aceeasi ora.

Cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane in 2016: 2000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. In cele cinci zile, 1000 de militari romani si 1000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare. Fortele Navale Romane participa cu 11 nave, doua elicoptere Puma Naval, doua detasamente mobile de lansare rachete si o nava de suport pentru scafandri, Fortele Aeriene Romane asigura secventele exercitiilor de lupta aeriana cu doua aeronave MIG 21 LanceR, dar si un elicopter Puma. Bulgaria, Canada, Grecia, Polonia, SUA, Turcia si Ucraina participa cu cinci fregate, trei vanatoare de submarine, o corveta, un submarin, patru aeronave si ofiteri de stat major.

Snapdragon 821 este cel mai rapid procesor de mobil

Qualcomm este cea mai populara companie cand vine vorba de procesoare pentru mobil, iar noul Snapdragon 821 este actualul sau varf de gama. Telefoanele de top reprezinta cea mai importanta sursa de venit pentru producatorii importanti de gadgeturi de pe intregul mapamond, iar la baza respectivelor modele se afla un procesor puternic care aproape de [].

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Vei fi uimit. Cel mai murdar obiect din bucatarie pe care il folosim zilnic

Ultimele studii arata ca cel mai murdar obiect din bucatarie este blatul de bucatarie si nu buretele de vase, asa cum arata vechile studii. Blatul este fabricat din materiale rezistente, care rareori se patea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )