Libnet.ro
UNICEF

09:00

Derivatul pe aur, din nou, cel mai speculat pe piata futures

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Derivatul pe aur, din nou, cel mai speculat pe piata futures

La Sibex, sedinta de la mijlocul saptamanii se anunta una peste predecesoarele sale, datele culese la ora 17. 15 indicand un rezultat mai bun, comparativ cu zilele de luni si marti la aceeasi ora. continuă pe Ziarul Bursa

Hai bre sefule, da s-am facut? Eu is chior? Io sun la tieleviziuni, sun la il comandante: Marian Godina loveste din nou. Cum a uitat un roman plecat in Italia dulcele grai moldovenesc

Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania datorita modului sau amuzant si plin de stil in care isi prezinta intamplarile de la serviciu, loveste din nou. Omul legii a.

VIDEO Cum tratam icterul la bebelusi? Dr. Popescu Florentina: Cea mai frecventa forma este icterul la san, care apare la 30% din nou nascutii alimentati la san

Cand si de ce apare icterul la nou-nascuti si sugari? Dr. Poescu Florentina, medic specialist pediatru, a explicat care sunt cauzele icterului, cati nou nascuti sufera de aceasta afectiune si ce optiuni de tratament exista. Icterul la nou-nascut este fiziologic de cele mai multe ori. Apare la 68% din nou nascutii la termen si la 80-86% din prematuri, a precizat Dr. Popescu Florentina.

Dupa aproape un secol, o pasare foarte rara a fost vazuta din nou in Romania!

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania. Zaganul Gypaetus barbatus) este una dintre cele patru specii de vulturi care au cuibarit candva si la noi in tara, dar care nu a mai fost v?.

Comenzile noi din industria prelucratoare, mai mari cu 4,8%

Comenzile noi din industria prelucratoare, pe total piata interna si piata externa), au crescut in termeni nominali cu 4,8%, in primele cinci luni ale anului in curs, comparativ cu perioada similara din 2015, insa au scazut in mai 2016 cu 2,3%, raportat la luna precedenta, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Vei fi uimit. Cel mai murdar obiect din bucatarie pe care il folosim zilnic

Ultimele studii arata ca cel mai murdar obiect din bucatarie este blatul de bucatarie si nu buretele de vase, asa cum arata vechile studii. Blatul este fabricat din materiale rezistente, care rareori se patea.

Euro 2016: Golul marcat de ungurul Zoltan Gera desemnat cel mai frumos al turneului (VIDEO)

Fanii fotbalului au putut vota pe site-ul uefa. com, cel mai frumos gol marcat in cadrul Campionatului European 2016. Castigator a fost desemnat jucatorul maghiar Zoltan Gera, cu golul marcat.

VIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis in urma voturilor de pe Internet

Golul reusit de ungurul Zoltan Gera impotriva Portugaliei a fost ales de internauti cel mai frumos de la EURO 2016.

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

Cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane in 2016: 2000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. In cele cinci zile, 1000 de militari romani si 1000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare. Fortele Navale Romane participa cu 11 nave, doua elicoptere Puma Naval, doua detasamente mobile de lansare rachete si o nava de suport pentru scafandri, Fortele Aeriene Romane asigura secventele exercitiilor de lupta aeriana cu doua aeronave MIG 21 LanceR, dar si un elicopter Puma. Bulgaria, Canada, Grecia, Polonia, SUA, Turcia si Ucraina participa cu cinci fregate, trei vanatoare de submarine, o corveta, un submarin, patru aeronave si ofiteri de stat major.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )