Libnet.ro
UNICEF

11:46

Performanta romaneasca la Euro 2016: cel mai bun pasator al tricolorilor e depasit de opt portari. Avem toate cifrele

Adevărul Adevărul,
Performanta romaneasca la Euro 2016: cel mai bun pasator al tricolorilor e depasit de opt portari. Avem toate cifrele

Euro 2016 s-a terminat de trei zile si au trecut 24 de zile de la ultimul meci jucat de Romania in competitie, insa tot apar date care redau dimensiunea prestatiei rusinoase pe care tricolorii au avut-o in Franta. continuă pe Adevărul

EURO 2016. Cine a fost cel mai bun fotbalist, desemnat de UEFA

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2016 de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA.

Antoine Griezmann, cel mai bun jucator de la Euro 2016

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun jucator de la Euro-2016, a doua zi dupa ce echipa sa a pierdut finala in fata Frantei, a anuntat UEFA, citata de AFP.

Antoine Griezmann a fost un pericol pentru portile adverse in fiecare meci jucat. Francezul, desemnat cel mai bun fotbalist al turneului final

Exista si francezi fericiti dupa Euro. Atacantul Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la turneul final de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA, condusa de fostul international.

Luciano Moggi lauda transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina: E cel mai bun transfer al sezonului in Serie A. Credeti-ma, este un jucator mare

Luciano Moggi, fostul conducator al clubului italian Juventus, a declarat, miercuri, ca transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanta la Fiorentina este cea mai buna mutare facuta de formatia de pe Artemio Franchi in acest sezon, conform site-ului SportItalia.

VIDEO Are stofa de antrenor. Cum s-a manifestat Ronaldo si ce indicatii a dat de pe banca tehnica in finala Euro 2016

Portugalia a castigat Campionatul European, chiar daca a fost nevoita sa joace din minutul 25 fara cel mai bun jucator al ei, Cristiano Ronaldo.

FOTO. Britanicii regreta plecarea lui Cameron: A fost cel mai bun prim-ministru din acest secol

David Cameron a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare stand in fotoliu cu pisica sa, deasupra careia a scris simplu Proof. in doar 30 de minute s-au adunat peste 20000 de like-uri, 2000 de share-uri si peste 2000 de comentarii, aproape toate elogioase si pline de regrete pentru ca a renuntat la functia de premier al Marii Britanii.

UEFA a dat publicitatii cel mai bun 11 al Campionatului European: Campioana Portugalia are 4 jucatori in echipa ideala

Campionatul European de Fotbal s-a incheiat duminica cu victoria Portugaliei, care a trecut in finala cu 1-0 de gazda Franta. Forul european de fotbal, UEFA, a dat luni publicitatii 11-le ideal al.

Cel mai popular vlogger de pe YouTube, cumparat de un producator de jocuri

Majoritatea companiilor mari apeleaza la mijloace de promovare care, acum ceva timp, ar fi fost considerate neconventionale. Nu pot fi blamate pentru faptul ca incearca sa ajunga la cat mai multi oameni, cu o conditie simpla: sa nu joace murdar. Se pare ca Warner Bros a platit vedete youtubepentrureview-uri pozitive pentru jocul Middle-earth: Shadow of [].

VIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis in urma voturilor de pe Internet

Golul reusit de ungurul Zoltan Gera impotriva Portugaliei a fost ales de internauti cel mai frumos de la EURO 2016.

Euro 2016: Golul marcat de ungurul Zoltan Gera desemnat cel mai frumos al turneului (VIDEO)

Fanii fotbalului au putut vota pe site-ul uefa. com, cel mai frumos gol marcat in cadrul Campionatului European 2016. Castigator a fost desemnat jucatorul maghiar Zoltan Gera, cu golul marcat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )