Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai cautat criminal din Spania, prins de Politia Romana. Cand va fi extradat spaniolul

Antena3 Antena3,
Cel mai cautat criminal din Spania, prins de Politia Romana. Cand va fi extradat spaniolul

Cel mai cautat criminal din Spania a fost arestat intr-o operatiune spectaculoasa a Politiei Romane. Acesta va sta 15 zile in arest in Romania, de unde nici nu mai vrea sa plece si i-a transmis. continuă pe Antena3

Ianis Hagi, cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1. Gica Hagi: Am vorbit cu capitanii, cu toata echipa, le-am zis sa fie langa el, ca e un baiat tanar, ii dau banderola

Ianis Hagi a devenit cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1, la doar 16 ani, noua luni si 22 de zile. Baiatul a primit banderola pentru prima oara intr-un meci oficial miercuri, 12 august. Ianis a venit prima.

Un concurs de frumusete altfel: Spaniolii trebuie sa decida care este cel mai frumos cimitir din tara

Cimitirele din Spania au intrat intr-o competitie de frumusete. Un juriu a vizitat toate cimitirele din tara, numindu-le pe cele cele mai frumoase. Castigatorul insa va fi ales insa de cetateni, care.

Ce muzica asculta cel mai puternic om din lume?

Casa Alba si-a creat un cont pe Spotify, cel mai mare serviciu online de muzica din lume. Astfel, toata lumea poate sa vada acum care sunt piesele pe care le asculta cel mai puternic om din.

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

China - cel mai mare exportator din lume

ACTUALIZARE Claudiu Cazacu, XTB: Fluctuatia libera a yuanului, pas esential in atribuirea statutului de moneda de rezerva de catre FMI Decizia de a permite cursului de schimb al yuanului sa fluctueze mai liber este o revolutie de catifea, un pas esential in atribuirea statutului de moneda de rezerva de catre FMI, dar si un pas care afecteaza cei mai importanti parteneri comerciali, ne-a transmis domnul Claudiu Cazacu, analist-sef la XTB Romania.

China - cel mai mare exportator din lume

Devalorizarea yuanului din aceasta saptamana este o binefacere pentru exportatorii si industria grea din China, dar o veste proasta pentru companiile care depind de bunurile importate, potrivit analistilor.

Cel mai sangeros atentat din ultimii ani. Zeci de persoane au fost ucise

Aproape 60 de persoane au fost ucise joi dimineata in Irak, dupa detonarea unui camion incarcat cu explozivi intr-o piata aglomerata din capitala tarii, Bagdad, anunta autoritatile, relateaza BBC News.

Ianis Hagi, cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1

Titularizat de tatal sau in meciul cu CSU Craiova disputat miercuri dupa-amiaza in etapa a 6-a, Ianis Hagi a stabilit un nou record la nivelul primului esalon din fotbalul romanesc.

Cel mai mare pelerinaj din tara ajunge pe 85.000 de scrisori. Romfilatelia va emite o colectie de timbre dedicata Icoanei facatoare de minuni de la Nicula

Manastirea Nicula din Cluj, cel mai important loc de pelerinaj din Romania de sarbatoarea Sfintei Maria, este subiectul unei emisiuni speciale de marci postale. Imagini cu Icoana facatoare de minuni de la Nicula, despre care se spune ca a lacrimat timp de 28 de zile, si cu manastirea vor aparea pe 85. 000 de timbre.

Probabil cel mai ieftin hotel din New York. Are patru roti si ofera o priveliste spectaculoasa a Manhattanului

Un intreprinzator are o propunere pentru turistii fara prea multi bani de cazare care ajung la New York. Oamenii isi pot petrece noaptea in masini parcate pe o strada cu vedere spre Manhattan. Desi confortul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )