Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un concurs de frumusete altfel: Spaniolii trebuie sa decida care este cel mai frumos cimitir din tara

B1 B1,
Un concurs de frumusete altfel: Spaniolii trebuie sa decida care este cel mai frumos cimitir din tara

Cimitirele din Spania au intrat intr-o competitie de frumusete. Un juriu a vizitat toate cimitirele din tara, numindu-le pe cele cele mai frumoase. Castigatorul insa va fi ales insa de cetateni, care. continuă pe B1

VIDEO Care este laptopul potrivit pentru Windows 10?

Laptopul perfect pentru noul sistem de operare Windows 10 nu a aparut pe piata, inca, conform ultimei productii video realizate de canalul de youtube Wall Street Journal, insa putem vedea care dintre modelele existente este mai potrivit pentru a rula sistemul de operare mult asteptat. In videoclipul de mai jos Joanna Stern testeaza 16 modele diferite de laptopuri pentru a afla care este laptopul cel mai potrivit pentru sistemul de operare Windows 10.

Turcia ar putea organiza alegeri parlamentare anticipate. Care este motivul

Turcia ar putea organiza alegeri parlamentare anticipate, a anuntat premierul Turciei, Ahmet Davutoglu, in contextul in care Partidul Dreptatii si Dezvoltarii AKP) nu a reusit sa ajunga la un acord cu Partidul Republican CHP) pentru formarea guvernului.

Sinteza Zilei. Care este legatura dintre Adriean Videanu si sultanul Brunei

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza Zilei, modul in care si-a construit Adriean Videanu averea si mega-afacerea cu marmura, precum si care sunt legaturile sale cu cel mai bogat om de pe Planeta, sultanul.

Sinteza Zilei. Care este legatura dintre Adriean Videanu si sultanul din Brunei

Mihai Gadea a prezentat, in editie de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei, modul in care si-a construit Adriean Videanu averea si mega-afacerea sacu marmura, precum si legaturile sale cu cel mai bogat om.

ANAF va aduna informatii despre clientii bancari din Romania si din strainatate. Care este motivul

Agentia Nationala de Administrare Fiscala va primi informatii despre clientii bancari de la entitatile din Romania, care au deja obligatia de a transmite informatii catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, dar si de la institutiile de credit din strainatate.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )