Libnet.ro
UNICEF

21:30

China - cel mai mare exportator din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China - cel mai mare exportator din lume

Devalorizarea yuanului din aceasta saptamana este o binefacere pentru exportatorii si industria grea din China, dar o veste proasta pentru companiile care depind de bunurile importate, potrivit analistilor. continuă pe Ziarul Bursa

China - cel mai mare exportator din lume

ACTUALIZARE Claudiu Cazacu, XTB: Fluctuatia libera a yuanului, pas esential in atribuirea statutului de moneda de rezerva de catre FMI Decizia de a permite cursului de schimb al yuanului sa fluctueze mai liber este o revolutie de catifea, un pas esential in atribuirea statutului de moneda de rezerva de catre FMI, dar si un pas care afecteaza cei mai importanti parteneri comerciali, ne-a transmis domnul Claudiu Cazacu, analist-sef la XTB Romania.

China - cea mai mare bula din istoria moderna

China s-a alaturat de cateva zile cursei infernale spre devalorizare, intetind razboiul valutar dintre SUA, Europa si Japonia pentru competitivitatea exporturilor pe plan international, spun analistii de la Admiral Markets, precizand: Cu toata media financiara focusata pe riscuri si ramificatii, cu investitori si speculatori confuzi si totodata dornici sa profite de volatilitatea generata de devalorizarea yuanului in piata valutara Forex, cel mai important aspect a fost neglijat.

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

VIDEO Cel mai mare instrument muzical din lume

Proiectat de arhitectul George Ashdown Audsley in anul 1904 si construit de o companie locala din Los Angeles, cel mai mare instrument din lume este o orga, care, la acea vreme, era conceputa din 10. 000 de tevi, iar costul initial a fost de 105. 000 de dolari.

Ce muzica asculta cel mai puternic om din lume?

Casa Alba si-a creat un cont pe Spotify, cel mai mare serviciu online de muzica din lume. Astfel, toata lumea poate sa vada acum care sunt piesele pe care le asculta cel mai puternic om din.

Cel mai mare pelerinaj din tara ajunge pe 85.000 de scrisori. Romfilatelia va emite o colectie de timbre dedicata Icoanei facatoare de minuni de la Nicula

Manastirea Nicula din Cluj, cel mai important loc de pelerinaj din Romania de sarbatoarea Sfintei Maria, este subiectul unei emisiuni speciale de marci postale. Imagini cu Icoana facatoare de minuni de la Nicula, despre care se spune ca a lacrimat timp de 28 de zile, si cu manastirea vor aparea pe 85. 000 de timbre.

Cel mai mare producator auto din lume cheama in service peste 400.000 de masini

Volkswagen a chemat in service 420. 000 de automobile din Statele Unite, pentru o problema la sistemul de declansare a airbagurilor. Cel mai mare producator auto din lume a anuntat ca a chemat modele Golf, Pass.

Ion Tiriac se afla in California, la cel mai mare show anual de automobile de epoca

Omul de afaceri Ion Tiriac se afla zilele acestea in California, la Pebble Beach, unde are loc cel mai mare show de automobile de epoca, scrie prosport. ro Evenimentul se numeste Concursul elegantei si.

Cat se castiga la Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, este unul dintre marii angajatori din Romania. Avand in vedere planurile retailerului de dezvoltare a retelei, angajarile.

Elixirul vietii, DEZVALUIT de cei mai batrani gemeni din lume

Cei mai batrani gemeni din lume sunt belgienii Pieter si Paulus Langerock, care au implinit in iulie 102 ani. Cei doi au dezvaluit ca au ajuns la aceasta varsta inaintata deoarece au baut in fiecare zi un pahar de vine rosu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )